| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Stavros

|
Posted: Tue Sep 02, 2014 8:48 am Post subject: |
|
|
Γεια σου Πάνο! Καλή συμμετοχή! _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
lefteris

|
Posted: Tue Sep 02, 2014 10:05 am Post subject: |
|
|
| καλώς όρισες Πάνο |
|
| Back to top |
|
 |
panos23
|
Posted: Thu Sep 04, 2014 1:10 am Post subject: |
|
|
| Καλη μας ημερα.Σας ευχαριστω πολυ για την θερμη υποδοχη ευχομαι να εχω καλη παραμονη εδω μεσα να λαβω πραγματα και γνωσεις απο τους εμπειροτερους στον καπνοσυρυγγισμο και οταν θα χω και γω να προσφερω θα ιστε συγουρι θα το κανω με χαρα και γω με την σειρα μου!Ελπιζω να συνκαπνισω και με καποιους απο σας απο κοντα ενδεχωμενος σς καποια μελλοντικη συναντηση(την προηγουμενη σας δεν την προλαβα δυστυχως😞 )αν και πολυ θα το ηθελα.Να στε καλα ολοι και παλι😊 |
|
| Back to top |
|
 |
panos23
|
Posted: Thu Sep 04, 2014 1:11 am Post subject: |
|
|
| Καλη μας ημερα.Σας ευχαριστω πολυ για την θερμη υποδοχη ευχομαι να εχω καλη παραμονη εδω μεσα να λαβω πραγματα και γνωσεις απο τους εμπειροτερους στον καπνοσυρυγγισμο και οταν θα χω και γω να προσφερω θα ιστε συγουρι θα το κανω με χαρα και γω με την σειρα μου!Ελπιζω να συνκαπνισω και με καποιους απο σας απο κοντα ενδεχωμενος σς καποια μελλοντικη συναντηση(την προηγουμενη σας δεν την προλαβα δυστυχως😞 )αν και πολυ θα το ηθελα.Να στε καλα ολοι και παλι😊 |
|
| Back to top |
|
 |
NEOS

|
Posted: Thu Sep 04, 2014 6:25 am Post subject: / |
|
|
καλως ηρθες _________________ h zwh tou kathenos anoikei mono ston idio |
|
| Back to top |