| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Scoutboy71

|
Posted: Wed Sep 17, 2008 8:57 am Post subject: |
|
|
Θα σας πώ μια ιστορία με Peterson και πατέντες.
'Εχω μία peterson Anniversary 140 αγορασμένη από Ιρλανδία. Δυστηχώς το επιστόμιο δεν είχε φίλτρο. Διάβασα στο φόρουμ ότι κοντά στη βουλή μέσα σε μια στοά στο υπόγειο υπάρχει ο Μάστορας της πίπας και μπορεί να μου την κάνει να παίρνει φίλτρο. Πήγα και εγώ ο αδαής και του την έδειξα. Φυσικα και γίνεται μου λέει, περίμενε και θα την φτιάξω. Πάει στο χειρουργείο και μετά από ένα λεπτό βγαίνει με σπασμένο επιστόμιο. Η απάντηση του ήταν ότι αυτό το επιστόμιο δεν ήταν από το υλικό που είχε φανταστεί και για αυτό έσπασε. Σκεφτήτε την έκπληξή μου, πίπα 200+ ευρώ σπασμένη.
Ετυτυχώς επικοινώνησα απευθείας με την Petrson τους την έστειλα και μου τοποθετήσαν ένα καινούριο με φίλτρο.
Υθικό δίδαγμα. Την πίπα σου μόνο εσύ την αγαπάς. Μην μπλέχεις με μαστοπατεντάνθρωπους. _________________ Τα πιο μεγάλα πράγματα τα έζησα μικρός
Τα όνειρά μου φτάναν ως τ' αστέρια
Κι όταν τις νύxτες έπεφτα, για ύπνο μοναχός
Θυμόμουν διακοπές και καλοκαίρια. |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 9:03 am Post subject: |
|
|
συφμωνω για τον συγκεκριμενο.
πολλοι εχουν παραπονα για την μεταχειρηση των πιπων τους απο αυτον.
Του ακανθου του εχει σπασει τελειως ηδη μια πιπα.
Επισης στον Τασο εχει ραγισει τουλαχιστον μια και δεν το παραδεχοταν κιολας.
Εσπασε το δικο σου επιστομιο επισης.
Προφανως ο ανρθωπος ειναι τελειως ατεχνος, για καμια επιδιορθωση ενος μετριου αναπτυρα, ισως ειναι καλος. _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed Sep 17, 2008 2:56 pm Post subject: |
|
|
Αξιο απορίας είναι γιατί ένας τέτοιος επιστήμονας τόσα χρόνια δεν έχει αρχίσει να φτιάχνει δικές του.
Λέω γω τώρα. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Wed Sep 17, 2008 6:34 pm Post subject: |
|
|
Μήπως τις σπάει πριν τελειώσουν?  |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed Sep 17, 2008 11:27 pm Post subject: |
|
|
| Iordanis wrote: | Μήπως τις σπάει πριν τελειώσουν?  |
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
mastro

|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:15 pm Post subject: |
|
|
Τελειοποίησα την συλλογή μου ως αρχάριος καπνοσυρριγγιστής με μία οικονομική Stanwell και πλέον μπορώ να πω ότι χάλασα όλες μου τις οικονομίες...
Ξεκίνησα λοιπόν το μαγευτικό ταξίδι της ανακάλυψης του ιδανικού καπνού. Πάντα βέβαια με γνώμονα τα reviews του forum έχω αγοράσει τους εξής καπνούς:
Scandinavic Mixture
Captain Black
Mac Baren Scottish Mixture
Mac Baren Vanilla
W.O. Larsen Old Fashioned
Κλείνω πιο πολύ στα ελαφριά χαρμάνια. Οι βαριοί καπνοί γενικώς με πειράζουν, όπως π.χ. ο Captain Black ο οποίος μου φαίνεται πάρα πολύ βαρύς. Μέχρι στιγμής καλύτερο βάζω τον Old Fashioned και μετά τον Mac Baren Vanilla. Παρόλο που διαβάζω καλύτερα λόγια για τον Scottish θα έλεγα ότι με καίει λίγο ενώ τον Vanilla τον απολαμβάνω καλύτερα. Κάνω περίπου 3 μπωλ την ημέρα. Είμαι στην 3η εβδομάδα του κοψίματος του τσιγάρου και δεν θέλω να κάνω παραπάνω. Τον καπνό δεν τον κατεβάζω και το κάθε μπολ το καπνίζω σχετικά αργά (1 περίπου ώρα), συνυπολογίζοντας ότι όλα τα μπολ μου είναι μικρά.
Τα μόνο μου παράπονο μέχρι στιγμής είναι ότι το επιστόμιο της Capitol πίπας μου, οξειδώνεται μετά από κάθε κάπνισμα βγάζοντας πολύ άσχημη μυρωδιά. Ψάχνοντας σε κάτι ξένα fora είδα ότι κάποιοι κάνουν επάλειψη από ελαιόλαδο και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση πράγμα το οποίο και έκανα αλλά η οξείδωση επανέρχεται πάλι μετά το κάπνισμα. Την πλήρωσα 35€ και είχα την εντύπωση ότι πήρα καλή πίπα αλλά....
Τέλος θα ήθελα να μάθω από που μπορώ να βρω τους υπόλοιπους καπνούς που έχετε κάνει review.. Είμαι από Πειραιά και έχω ψάξει σε όλα τα είδη καπνιστού της περιοχής μου. Είχα πρόβλημα μόνο στον old fashioned τον οποίο και βρήκα στο Κερατσίνι. Για τους υπόλοιπους (όπως π.χ. καπνούς σε flakes) πρέπει να ψαχτώ στο εξωτερικό ή να κατέβω Αθήνα? _________________
www.hdforum.gr |
|
| Back to top |
|
 |
mastro

|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:27 pm Post subject: |
|
|
| dm14 wrote: | | οσο νεος κι αν εισαι στο φορουμ οφειλεις τουλαχιστον να διαβασεις τους τιτλους των θεματων του. Ειδικα αυτον που λεει "Το forum δεν αποτελεί οδηγό αγοράς κλπ κλπ". |
Ουυπς, ειλικρινά ζητάω συγγνώμη. Δεν το ήξερα.  _________________
www.hdforum.gr
Last edited by mastro on Fri Sep 19, 2008 2:45 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Fri Sep 19, 2008 9:10 pm Post subject: |
|
|
| mastro wrote: | | dm14 wrote: | | οσο νεος κι αν εισαι στο φορουμ οφειλεις τουλαχιστον να διαβασεις τους τιτλους των θεματων του. Ειδικα αυτον που λεει "Το forum δεν αποτελεί οδηγό αγοράς κλπ κλπ". |
Ουυπς, ειλικρινά ζητάω συγγνώμη. Δεν το ήξερα.  |
Μπορείς να πας στο καφεδάκι στον Ιανό το Σάββατο. Κύττα το αντίστοιχο threadaki. Ολο και κάτι θα μάθεις. |
|
| Back to top |
|
 |
mastro

|
Posted: Fri Sep 19, 2008 11:57 pm Post subject: |
|
|
| Iordanis wrote: | | mastro wrote: | | dm14 wrote: | | οσο νεος κι αν εισαι στο φορουμ οφειλεις τουλαχιστον να διαβασεις τους τιτλους των θεματων του. Ειδικα αυτον που λεει "Το forum δεν αποτελεί οδηγό αγοράς κλπ κλπ". |
Ουυπς, ειλικρινά ζητάω συγγνώμη. Δεν το ήξερα.  |
Μπορείς να πας στο καφεδάκι στον Ιανό το Σάββατο. Κύττα το αντίστοιχο threadaki. Ολο και κάτι θα μάθεις. |
Μακάρι να μπορούσα αλλά είμαι σε περίοδο εξεταστικής. Σε συνδυασμό με το κοψιμο του καπνισματος με οδηγησαν σε αυτες τις γρήγορες ερωτήσης που ίσως έφεραν σε δύσκολη θέση κάποιους admin. Ελπίζω να με συγχωρέσατε, και είμαι σίγουρος ότι μετά την εξεταστική θα έρθω σε κάποια συνάντηση διότι έχω μαγευτεί από τον κόσμο της πίπας. _________________
www.hdforum.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Sat Sep 20, 2008 4:43 am Post subject: |
|
|
| mastro wrote: | | Μακάρι να μπορούσα αλλά είμαι σε περίοδο εξεταστικής. Σε συνδυασμό με το κοψιμο του καπνισματος με οδηγησαν σε αυτες τις γρήγορες ερωτήσης που ίσως έφεραν σε δύσκολη θέση κάποιους admin. Ελπίζω να με συγχωρέσατε, και είμαι σίγουρος ότι μετά την εξεταστική θα έρθω σε κάποια συνάντηση διότι έχω μαγευτεί από τον κόσμο της πίπας. |
Μπράβο. Τέλειωσε την εξεταστική σου και μετά σε περιμένουμε για καφεδάκι. Καλή επιτυχία!  |
|
| Back to top |
|
 |
|