| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
montevoutsas
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 1:06 am Post subject: γεια σας κυριοι με στυλ! |
|
|
| Θα ήθελα να ρωτήσω πολλα πολλα! 1) θελω να μαθω σε τι τιμες παιζουν οι πιπες και απο που θα τις βρω ποιο οικονομικες 2) ποια ειναι καλη και για ποιο λογο 3)τι καπνο για αρχη(καπνιζω τσιγαρο) 4)αμα με συνφερει το ολο θεμα με την πιπα απο τι το τσιγαρο... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 7:28 am Post subject: |
|
|
Κατ' αρχάς καλωσήρθες στο φόρουμ!
Εδώ θα λυθούν οι απορίες σχετικά με τα ερωτήματα που έχεις. Στην ελληνική αγορά οι τιμές παίζουν από 30€ και άνω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί και βρεις και κάποιες ευκαιρίες. Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα σου δώσει μια ιδέα. Επίσης "βολτάρισε" και στο διαδίκτυο αν δεν σε πειράζει που δεν θα ελέγξεις το προιόν από κοντά.
Το τι είναι καλό και τι όχι είναι κάτι υποκειμενικό και δεν θα σου δωθεί σίγουρη απάντηση. Μπορεί μια καπνοσύριγγα που είναι φτιαγμένη από ρείκι να είναι καλύτερη απ' μια άλλη η οποία είναι φτιαγμένη από καλαμπόκι, έστω κι εμφανισιακά, μόλαταύτα, θα διαβάσεις πολλές φορές εδώ τους συνκαπνιστές να χρησιμοπούν κατά κόρον καλαμπόκια με τον καθημερινό τους καπνό. Αυτό δεν σημανει τίποτα και πιθανόν να σε μπερδέψει. Γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις μόνος τι θα αγοράσεις, στην αρχή κάτι φθηνό, με στόχο τις 3-4 πίπες ώστε να έχεις ένα τυπικό μικρό rotation. Αν θελήσεις συμβουλές σχετικά με την αγορά θα μπορούσες να ρωτήσεις εδώ σχετικά με τις μάρκες που ενδεχομένως έχεις ψάξει και σου αρέσουν. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 10:17 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 12:27 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς τον! |
|
| Back to top |
|
 |
Monstershield

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 12:49 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες. _________________ Οι καθαρότητες βρίσκονται μόνο σε ακάθαρτους εγκεφάλους. |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 1:02 pm Post subject: |
|
|
Καλως ορισες και καλα διαβασματα. _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 1:07 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες montevoutsas! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 2:10 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή. |
|
| Back to top |
|
 |
giari

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 3:58 pm Post subject: |
|
|
Καλως ηρθες υπομονη και ψαξιμο ολες οι αποριες σου θα απαντηθουν _________________ Αποψε μιλαει αυτος που κραταει το μπαλτα! |
|
| Back to top |
|
 |
montevoutsas
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 5:58 pm Post subject: |
|
|
| να ειστε καλα παιδες... θελω να ρωτησω βρηκα μια πιπα απο καλαμποκι στα 3 ευρω! μου προτινετε να την παρω? ι να παρω μια με 5 ευρω χωρις να ειναι απο ρεικι η ελια...επισης ο καπνος που θελω να παρω θελω να μην ειναι αροματικος για αρχη αλλα δεν ξερω ποιον---θελω κατα προτιμηση ελαφρυ καπνο και με ωραια ευχαριστει γευση που να με γεμιζει |
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 6:19 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες!  _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 7:48 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 8:27 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 8:47 pm Post subject: |
|
|
| montevoutsas wrote: | | θελω να ρωτησω βρηκα μια πιπα απο καλαμποκι στα 3 ευρω! μου προτινετε να την παρω? ι να παρω μια με 5 ευρω χωρις να ειναι απο ρεικι η ελια... |
Όχι να μην τις πάρεις. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Tue Jan 20, 2015 8:54 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | | montevoutsas wrote: | | θελω να ρωτησω βρηκα μια πιπα απο καλαμποκι στα 3 ευρω! μου προτινετε να την παρω? ι να παρω μια με 5 ευρω χωρις να ειναι απο ρεικι η ελια... |
Όχι να μην τις πάρεις. |
MAKPIA!! |
|
| Back to top |
|
 |
montevoutsas
|
Posted: Wed Jan 21, 2015 3:19 pm Post subject: |
|
|
| και τι να παρω ,να δωσω 30eurw για μια? το θεμα ειναι οτι μπορει να μην μαρεσει και να μην συνεχισω! τι θα παθω αν παρω αυτην που εχει 3 ευρω (καλαμποκι ) ι την αλλη με 5 ευρω ? |
|
| Back to top |
|
 |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Wed Jan 21, 2015 3:22 pm Post subject: |
|
|
Αν καπνίσεις σε πίπα των 30€ μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και να μην σου αρέσει.
Σε καλαμποκόπιπα των 3€ δεν θα σου αρέσει σίγουρα. |
|
| Back to top |
|
 |
Rhodianpipes

Joined: 02 Sep 2014 Posts: 2204 Location: The island of Sun,Rhodes
|
Posted: Thu Jan 22, 2015 12:36 am Post subject: |
|
|
Αλλο το cincuicento αλλο η Ferrari ...αν και τα δυο Fiat!
Εγω ξεκινησα με δικες μου θεοστραβες πιπες και σκαντιναβικ....
Εφοσον επεζησα τωρα ,γνωριζω τις διαφορες.
Οσο για το αν συμφερει ειναι σχετικο.
Εχει τζαμπα καπνα και καπνα που διεγειρουν τις αισθησεις.
Σιγουρα παντως εκει που καπνιζα 2 πακετα davidof τωρα με τα ιδια χρηματα τουλαχιστον για δυο μερες γευομαι καπνα χωρις βηχα.
Ξεχασα ομως να σε καλοσωρισω ,  _________________ Με χαραγμένα τ’ αρχικά
όνομα και αίμα και φυλή κι αρχαία τείχη
και μ’ ένα δέμα ελληνικά
θα γράψω, κόσμε, τους χρησμούς μου με το νύχι. |
|
| Back to top |
|
 |
|