| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
gledan

|
Posted: Thu Jan 22, 2015 1:39 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες!!!
_________________ Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
Κώστας Βάρναλης
https://www.facebook.com/george.leousis.98
insta: @georgeleousis |
|
| Back to top |
|
 |
montevoutsas
|
Posted: Thu Jan 22, 2015 10:16 pm Post subject: |
|
|
δεν ξερω τι να πω...κριμα να μην ειμαι αθηνα να ρθω στην συναντησει να δοκιμασω ρε παιδια! τωρα να δωσω 30 ευρω για πιπα και 10 ευρω για καπνο και αν δεν μαρεσει ? τι αλλες επιλογες εχω?
|
|
| Back to top |
|
 |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Fri Jan 23, 2015 9:28 am Post subject: |
|
|
Η άλλη λύση είναι η εξής:
Αγοράζεις μία πίπα των 3 €.
Εν συνεχεία βγαίνεις στη γύρα για αναζήτηση καπνιστού πίπας. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν πολλοί και έτσι η αναζήτηση μπορεί να κρατήσει από λίγα λεπτά ως μερικούς μήνες.
Όταν θα βρείς καπνιστή θα πρέπει να είναι διατεθιμένος να σου δώσει λίγο καπνό για να καπνίσεις, αλλιώς θα πρέπει πάλι να βγεις στον "πηγαιμό για την Ιθάκη".
Άστα μεγάλε, κόφτο καλύτερα το ρημάδι.
|
|
| Back to top |
|
 |
nikos_abel

|
Posted: Fri Jan 23, 2015 4:18 pm Post subject: |
|
|
| montevoutsas wrote: | δεν ξερω τι να πω...κριμα να μην ειμαι αθηνα να ρθω στην συναντησει να δοκιμασω ρε παιδια! τωρα να δωσω 30 ευρω για πιπα και 10 ευρω για καπνο και αν δεν μαρεσει ? τι αλλες επιλογες εχω?  |
Αν λυπάσαι να δώσεις 40 ευρά (από Δευτέρα δραχμές ) για να δοκιμάσεις τη πίπα, σκέψου πόσα μα πόσα ευρά έχεις χαλάσει στο παλιοτσίγαρο για πλάκα....
_________________ Tich tor ang tesmur |
|
| Back to top |
|
 |
montevoutsas
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 1:43 am Post subject: |
|
|
ωραια τα λογακια σας! σκεφτομαι να δωσω και 30 ευρω ρε παιδια! βρηκα απο ενα καπνοπολιο πιπα 30 ευρω νταν! λετε να την παρω.? ειναι ελαφρια και εχει ατομο χρωμα (καννονικο δλδ) ι να παρω απο το internet σκρουτζ kamoia? τι προτινετε? επισης θα ηθελα να ρωτησω πως την λεν και που την βρισκω την συγκεκριμενη πιπα?
| Description: |
|
| Filesize: |
53.48 KB |
| Viewed: |
3823 Time(s) |

|
|
|
| Back to top |
|
 |
montevoutsas
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 1:44 am Post subject: |
|
|
| το ειδος της θελω ,και τι παιζει με αυτες τις μεγαλες οχιι την συγκεκριμενη!
|
|
| Back to top |
|
 |
matthewaos

|
Posted: Sat Jan 24, 2015 9:11 am Post subject: |
|
|
Oι πιπες με τo μακρυ επιστoμιo συνηθως ειναι πιo ακριβες απo 30 ευρω. Πρωσoπικα μιλωντας δεν θα αγoραζα merchandise πιπα για να την καπνισω. Επισης μιωντας παντα για τoν εαυτo μoυ δεν μoυ αρεσει να αγoραζω πιπες απo τo ιντερνετ, χωρις να τις δω απo κoντα, να τις πιασω κτλ oπως κανω και με τα oργανα (#ιoλια κτλ).
_________________ http://bastardoftomorrow.blogspot.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat Jan 31, 2015 5:49 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες.
_________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
mpithulaka

|
Posted: Wed Feb 04, 2015 4:03 pm Post subject: |
|
|
Καλώς τον! Αυτή η κατηγορία πίπας που ζητάς λέγεται churchwarden pipe. Δηλαδή "του επιστάτη της εκκλησίας" σε απ' ευθείας μετάφραση. Βαρύγδουπος τίτλος, όπως και εμφάνιση φυσικά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι με 30 ευρώ μόνο για διακοσμητική θα σε βγάλει...
Ρίξε μια ματιά εδώ για περαιτέρω πληροφορίες:
http://en.wikipedia.org/wiki/Churchwarden_pipe
|
|
| Back to top |
|
 |
|