pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Παλιός Έλληνας κατασκευαστής Πίπας
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Έλληνες κατασκευαστές
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Yiannos K

PostPosted: Sat Aug 08, 2015 8:31 am    Post subject: Reply with quote

Αγαπητέ Σταύρο καλημερα, !! Νωμιζω οτι παρεξηγηθικα με αυτά που έγραψα πιο πάνω!!!απλα με στεναχωρισε το "συνιθισμενη".Η κριτική ειναι πάντα καλοδεχούμενη ! Ξέρω τι θα πει έχω σπουδές και μεταπτυχιακά στις καλές τέχνες!!! Οι ΠΙΠΕΣ έχουν δυο πτυχές.1η ειναι για τον σκοπό που φτιάχτηκε ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, αν δεν την πάρεις στα χερια σου, αν δεν την καπνισεις δε έχεις κανένα δικαίωμα κριτικής !!οσω αφορά την 2η πτυχή αυτής της καλλιτεχνικής-αισθητικής εκεί δέχομαι την οποιοδήποτε κριτική !! Παρεμπιπτόντως σε ευχαριστώ για τις ευχές σας , αλλά οι ΠΙΠΕΣ μου έχουν ταξιδεύσει σε όλο το κόσμο(όλες επονημες)!!αν και σέβομαι όλους τους κατασκευαστές ,το Σικαγο δεν ειναι μετρό σιγκρισης !!!δεν ειναι οι ολημπιακοι της καπνοσυριγγας!!ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ (ιδιαίτερα τους Έλληνες) που με αγάπη και μεράκι δίνουν μορφή,ζωή σε κατι που αλλιώς θα ήταν ένα κομμάτι ξύλο!!!οσω ωραίο η άσχημο ειναι!!!καλη σας μερα απο το νησί της Αφροδίτης!!!

Albert Einstein

https://www.facebook.com/yiannos.kokkinos
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
takis

PostPosted: Sat Aug 08, 2015 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Rhodianpipes wrote:
....
Τα περί συνηθισμένα η οχι τα κρίνουν οι πελάτες του
.Ολλοι σε κάποια στιγμή δείχνουμε συνηθισμένοι ...
ΥΓ : μαγειρεύω και κανα ασυνήθιστο μεζέ
Παντως τον Οκτώβριο θα προσπαθήσω να τον συναντήσω γιατί μου αρέσουν
οι απλοϊκοι όμορφοι Ελληνες.
ΥΓ2:Οι κριτικές με στόχο την αυτοπροβολή ειναι τουλάχιστον άστοχες ,κανεις δεν γεννήθηκε τέλειος ...
ΕΕ....

Ευθύμιε, όταν έγραφες το παραπάνω ποστ και έναυσμα της ακόλουθης συζήτησης, σκέφτηκες λάθος που το έβαλες σε αυτό το φόρουμ,
ίσως να ήταν μια χαρά άποψη για φόρουμ κατασκευαστών πιπών.
Εδώ είμαστε φόρουμ καπνιστών πίπας.
Σκέψου να ήμασταν σε φόρουμ αυτοκινήτων 4χ4 και να έγραφα πως το καινούριο νισάν κασκάι είναι για τον πουτσ@, είναι χάλια ολούθε !!!
και να μου απαντούσες επιτιθέμενος και με άποψη για τον χαρακτήρα μου !!!
πως η νισάν ιστορικά έχει κάνει θαύματα ...και πρόσεξε, όντας εσύ ο μιτσουμπίσι !!! ε, δεν στέκει νομίζω,
αυτό έγινε και εδώ, είναι δυνατόν έδώ, στο φόρουμ καπνιστών, να πω πως η πίπα που έφτιαξε ο κάπτεν σμιθ είναι σαν κουράδα όρθια
και εσύ ο άλλος κατασκευαστής να μου λες πως το λέω για αυτοπροβολή ?? !!
''Τσιμπάει'' (με την καλή έννοια) κι ο Γιάννος, ο χριστιανός που μπήκε χθες, διαβάζει τα μισά (δεν ξέρει και κανέναν μας)
επηρεάζεται φυσικά από σένα ως φίλοι, και πιστεύω εκτέθηκε.

Πριν 4-5 χρόνια, πήγα από το εργαστήριο του κυρίου Δημήτρη και είδα από κοντά όλη την ιστορία του, ο τυπάκος κάνει αρπακολατζήδικα πράματα,
τελειώνει με 120ρη γυαλόχαρτο (καταλαβαίνεις εσύ) και τις πασαλείβει στο τέλος με λούστρο, όλες !!!!
Το μόνο που επιτρέπω από άλλον συνκαπνιστή ασχολίαστα στο σχόλιό μου, είναι πως ''Τάκη, δεν έχεις δίκιο, εμένα μου αρέσουν''
Δεν επιτρέπω από κανέναν κατασκευαστή να μου κάνει μάθημα καλαισθησίας και να κρίνει τον χαρακτήρα μου.

Ευθύμιε, αναφέρομαι σε σένα καθώς από σένα ξεκίνησε η παραπάνω ιστορία,
σε έχω αποκωδικοποιήσει εσένα ειδικά, και είμαι βέβαιος για τον χαρακτήρα σου,
ξέρω πως δεν έχεις υστεροβουλίες, είσαι παιδί διαμάντι, και ήθελα πολύ αν μέναμε κοντά να κάναμε παρέα, δεν σου χαϊδεύω τα αυτιά, ''σε πάω από καρδιάς''

Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Yiannos K

PostPosted: Sat Aug 08, 2015 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Τακη εχεις απολυτο δηκαιο...!!!

Albert Einstein

https://www.facebook.com/yiannos.kokkinos
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Rhodianpipes

PostPosted: Sat Aug 08, 2015 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Τάκη πιστεύω ότι όντως έκανα λάθος, σκέφτηκα σαν κατασκευαστης και όχι σαν καπνιστής και κάπου εκεί ξέφυγε η κατάσταση. ζήτω συγνώμη για την αναστάτωση,δεν έχω ούτε την γνώση ούτε την εμπειρία να καταλάβω τον τρόπο που κρίνουν όσοι ασχολούνται τόσο καιρό με το αγαπημένο μας σπορ. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα ήθελα να γίνει αρένα το φόρουμ.
Και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε καλή παρέα.
Χαιρετισμούς σε όλους και καλό καλοκαίρι.

θα γράψω, κόσμε, τους χρησμούς μου με το νύχι.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Έλληνες κατασκευαστές All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum