|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Fri Jan 29, 2016 10:37 am Post subject: Ropp Vintage Smooth (245) |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Fri Jan 29, 2016 11:02 am Post subject: |
|
|
Μεγειές  _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Fri Jan 29, 2016 11:40 am Post subject: |
|
|
Αργύρη, παρ' όλη την κρίση βλέπω τη συλλαγή σου την πλουτίζεις διαρκώς...  |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Fri Jan 29, 2016 3:18 pm Post subject: |
|
|
Πολύ όμορφη!
Είναι αληθινό κέρατο το επιστόμιο; _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jan 29, 2016 10:00 pm Post subject: |
|
|
| milabros1981 wrote: | Μεγειές  |
| stefos wrote: | Αργύρη, παρ' όλη την κρίση βλέπω τη συλλαγή σου την πλουτίζεις διαρκώς...  |
Παιδιά το πιπί δεν είναι δικό μου και δεν σκοπεύω να το πάρω καθώς ήδη έχω καμμιά 150αριά... Ορμάτε αν θέλετε...
| Stavros wrote: | | Είναι αληθινό κέρατο το επιστόμιο; |
Στην περιγραφή αναφέρεται ότι το επιστόμια είναι από αυθεντικό κέρατο Σταύρο. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Jan 30, 2016 3:13 pm Post subject: |
|
|
Αυτη η πιπουλα υποτίθεται ότι ανηκει σε μια σειρά μπωλ που τρυπήθηκαν τη δεκαετία του 70 και έμειναν σε μια κούτα, κάπου ξεχασμένη στο εργοστάσιο της Chacom, μέχρι που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα απο τον εφεντη και Σι.Ι.Οου διαδικτυακού πολυκαταστήματος. Κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτο παλιότερα, μετακόμισε πρόσφατα και η Chacom, οπότε μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Πουλάνε σαν ζεστα ψωμάκια πάντως οι Ropp εκει στην Εσπερία κι έχει ανοίξει μια ενδιαφέρουσα γραμμή μεταξύ St. Claude και Καλιφόρνιας που αν μη τι άλλο δίνει λίγο παντεσπάνι στο ιστορικό πιποχωριο των Γαλατων (τώρα που και η BC πάει για φούντο). Ειμαι περίεργος να δοκιμάσω μια Ropp και θα το επιδιώξω στο πολύ άμεσο μέλλον. _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|