| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Mathematician
|
Posted: Mon Sep 26, 2016 10:32 pm Post subject: Καλησπερα και απο εμενα |
|
|
Καλησπερα φίλοι μου,
νέος και εγω στην παρέα και είπα να χαιρετήσω καταρχάς την παρέα και έπειτα να πω και δυο λόγια για το ξεκίνημα μου !
Εχω ξεκινησει το κάπνισμα καπνοσυρριγας εδω και 6 μήνες ,πρόσφατα ανακάλυψα το φορουμ όμως .
Εχω ξεκινησει με μια pipex με 9mm φιλτρο και σε καμια εβδομάδα θα εχω και μια καινούργια savinelli.
Καπνίζω ελάχιστα ,αφενός μεν λόγω της μιας και μοναδικής καπνοσυριγγας αφετέρου δε ,προτιμω και απο επιλογή να απολαμβάνω περιορισμένες φορές αυτο το χομπυ οσο ωραίο και αν ειναι !
Στα πράγματα τωρα ,δυσκολεύομαι αρκετά στην ελληνική αγορά να βρω κατι σε καπνό που να θεωρείται αξιοπρεπές και ηθελα να ρωτήσω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμένο κατάστημα που να προμηθεύεται περισσότερους καπνούς η απο που βολευεστε εσείς !
Γευστικά (με φιλτρο παντα ) νομίζω οτι προτιμω τους αρωματικους καπνούς αν και μη αρωματικό εχω μυρίσει μονο ,δεν εχω δοκιμάσει .
Απο αυτους που εχω δοκιμάσει
Mc Baren Vanilla cream ,ωραίος μου φανηκε αν και πολυ γρήγορα ένιωσα οτι εξασθένησε σε γεύση. Μου άρεσε το άρωμα του αλλα συνολικά μου άφησε μια πολυ μέτρια εντύπωση !
Captain Black White ,μέτριο άρωμα,καλυτερη γεύση απο τον vanilla ,μου αρέσει αρκετά μεχρι λιγο πιο πανω απο το μισό μπολ ,έπειτα μου βγάζει μια πολυ άσχημη γεύση που με το ζόρι συνεχίζω το κάπνισμα αν το συνεχιςω ..
Scandinavik Vanilla ,εχω δοκιμάσει δυο μπολακια ,θα έλεγα οτι σε σύγκριση με τον Mc Baren και λόγω γεύσης ,κατα τα δικά μου γούστα υστερεί πολυ ...δεν θα τον ξανα έπαιρνα !
θα ηθελα εαν κάποιος μπορει να κανει με βάση τα παραπανω ,μια πρόταση σε αλλο καπνό στην ελληνική αγορά που ισως θα με εξυπηρετούσε ?
(θα ηταν μια λύση να παραγγείλω κάποιον καπνό ,αλλα κανω πολυ μικρή κατανάλωση -μια συσκευασία τον 1 μήνα ισως βγάζω και παραπανω -οποτε δεν με συμφέρει παραγγελία πολλών )
επισης θα ηθελα να με βοηθησει κάποιος σχετικά με το που θα βρω τα λαστιχένια προστατευτικά που μπαίνουν στο επιστομιο της πίπας ! (πως λέγονται ? )
και παλι καλως σας βρήκα !! |
|
| Back to top |
|
 |
bob

|
Posted: Mon Sep 26, 2016 11:34 pm Post subject: |
|
|
Καλως ορισες φιλε.
Δοκιμασε τους Davidoff(λιγο ακριβοι αλλα αφου δεν κανεις μεγαλη καταναλωση,αξιζει)!
Επισης απο τους ευρειας κυκλοφοριας ωραιοι καπνοι(για μενα παντα)ειναι
οι Amphora και MacBaren Scottish Mixture. |
|
| Back to top |
|
 |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Tue Sep 27, 2016 8:27 am Post subject: |
|
|
| Καλώς τον! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Sep 27, 2016 11:31 am Post subject: Re: Καλησπερα και απο εμενα |
|
|
| Mathematician wrote: | | Καλησπερα φίλοι μου,νέος και εγω στην παρέα και είπα να χαιρετήσω καταρχάς την παρέα και έπειτα να πω και δυο λόγια για το ξεκίνημα μου ! |
Καλώς όρισες.
| Mathematician wrote: | | επισης θα ηθελα να με βοηθησει κάποιος σχετικά με το που θα βρω τα λαστιχένια προστατευτικά που μπαίνουν στο επιστομιο της πίπας ! (πως λέγονται ? ) |
Έχεις μύνημα. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Sep 27, 2016 12:07 pm Post subject: |
|
|
Καλωσήρθες στο φόρουμ! _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
ebenos

Joined: 01 Dec 2015 Posts: 474 Location: Αργοστολι- Κεφαλονια
|
Posted: Tue Sep 27, 2016 5:30 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ορισες στην παρεα! |
|
| Back to top |
|
 |
tasoskontos

|
Posted: Tue Sep 27, 2016 9:13 pm Post subject: |
|
|
| καλως ορισες και απο εμενα...διαβασε το φορουμ πολυ και παλιοτερες συζητησεις και θα τα βρεις ολα..τα παιδια εδω( χωρις να εχω γνωρισει κανεναν ) ειναι μαστερ εχουν πολλα γαλονια και εχουν μεταδοσει σχεδον ολα οσα γνωριζουν σε παλιοτερες συζητησεις!εδω μπορεις να μαθεις τα παντα απο πολυ εμπειρους καπνιστες!καλη συνεχεια.. |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Tue Sep 27, 2016 9:32 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Wed Sep 28, 2016 12:13 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες!
Εύχομαι καλή πρόοδο!!!  _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
gledan

|
Posted: Thu Sep 29, 2016 11:23 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες! _________________ Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
Κώστας Βάρναλης
https://www.facebook.com/george.leousis.98
insta: @georgeleousis |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Sep 30, 2016 8:28 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή. |
|
| Back to top |
|
 |
jmoss

|
|
| Back to top |
|
 |
Salonique Pipes

|
Posted: Sat Oct 08, 2016 9:36 pm Post subject: |
|
|
Καλώς Ήρθες!!! _________________ Salonique Hand Made Pipes
https://salonique-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Sat Oct 08, 2016 11:31 pm Post subject: |
|
|
Καλησπέρα και καλώς ορισες στο φόρουμ. _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
giorgos_zh

|
Posted: Sat Nov 05, 2016 1:48 pm Post subject: |
|
|
Καλώς τον!  _________________ A Goal Without A Plan is Just A Wish...
"Bevor man eine Frage beantwortet, sollte man immer erst seine Pfeife anzünden."
- Albert Einstein |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Wed Nov 23, 2016 12:47 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες!  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed Nov 23, 2016 10:45 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και καλή παραμονή! _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
mpithulaka

|
Posted: Fri Feb 10, 2017 7:31 pm Post subject: |
|
|