View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
po864200
|
Posted: Fri Apr 12, 2019 1:42 pm Post subject: Γεια σας ! |
|
|
Καλησπέρα και από μένα…
Είμαι αρκετά χρόνια καπνιστής και πλέον στα 42 ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνδυάσω μια όμορφη εικόνα με την ανάμνηση ενός αρώματος που έρχεται από τα φοιτητικά μου χρόνια και την καπνοσύριγγα ενός καθηγητή μου.
Ξέθαψα λοιπόν μια Savinelli Opera 606 KS ( πού είχα αγοράσει ούτε και εγώ θυμάμαι πότε… ), ανακάλυψα το Forum σας και άρχισα το διάβασμα….
Αγόρασα τα καλαμποκάκια μου και μια Peterson Deluxe 20s ( δεν ξέρω αλλά μου έκανε ένα κλικ … ) μαζί με τον καπνό που από τότε θυμάμαι, ένα Skandinavik Mixture και άρχισα την προσπάθεια ! Αμέσως ενθουσιαστικά από τον μαγικό αυτό χώρο της γεύσης και των αρωμάτων και άρχισα το ψάξιμο των καπνών ( που μετά από αρκετές μέρες διαβάσματος .. κατάλαβα ότι τελικά είναι μέσα στη μαγεία που περιβάλει την καπνοσύριγγα). Δοκίμασα τους Mac Baren Mixture Scottish Blend , τον Davidoff Scottish Mixture, τον Davidoff Argentina, και πρόσφατα τους Larsen Belle Epoque και Black Diamond .
Καλώς σας βρήκα ελπίζω να καταφέρω να σας γνωρίσω από κοντά σε κάποια συνάντηση… Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
…Και αν δεν σας είναι κόπος μια βοήθεια ! Μάλλον έχω ροπή προς τους αρωματικούς ! O Skandinavik Mixture ήταν η αφορμή για όλο αυτό, μπορεί κάποιος από εσάς να μου προτείνει – βοηθήσει, προτείνοντας μου κάποιον καπνό με το άρωμα και τα χαρακτηριστικά του παραπάνω ?
Ευχαριστώ |
|
Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2857 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Fri Apr 12, 2019 1:59 pm Post subject: |
|
|
καλώς μας ήρθες και σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση !! _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
Back to top |
|
 |
nikos251
|
Posted: Sat Apr 13, 2019 11:59 am Post subject: |
|
|
καλως ηρθες! |
|
Back to top |
|
 |
basilisbsd

Joined: 17 Aug 2017 Posts: 87 Location: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
|
Posted: Sat Apr 13, 2019 4:52 pm Post subject: |
|
|
Καλως μας ηρθες! |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Apr 13, 2019 6:12 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και καλή παραμονή _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
Back to top |
|
 |
gledan

|
Posted: Sun Apr 14, 2019 1:09 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες! _________________ Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
Κώστας Βάρναλης
https://www.facebook.com/george.leousis.98
insta: @georgeleousis |
|
Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sun Apr 14, 2019 1:48 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες!  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
Back to top |
|
 |
mpithulaka

|
Posted: Fri Oct 16, 2020 11:34 am Post subject: |
|
|
 |
|
Back to top |