pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Να οργανωθούμε ρε παιδιά

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Καλώς ήρθατε!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
thinAir

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 1:34 pm    Post subject: Να οργανωθούμε ρε παιδιά Reply with quote

Μας βλέπω ορεξάτους, και φοβάμαι ότι θα χαθεί η μπάλα. Μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε στο Test Forum 1

Για την καλύτερη οργάνωση των forum προτείνω τις παρακάτω κατηγορίες/υποκατηγορίες, πριν φτάσουμε σε συγκεκριμένες συζητήσεις. Υπάρχουν πιθανές επικαλύψεις, είναι φιλόδοξες, δεν ξέρω πόση δουλειά χρειάζονται από τον Άκανθο, αλλά μου φαίνονται καλές για ξεκίνημα.

Καπνοί
--Κριτικές
--Συντήρηση καπνού
--Γενικές συζητήσεις
Πίπες
--Κριτικές
--Συντήρηση πίπας
--Γενικές συζήτησεις
Εξαρτήματα/εργαλεία
--Γενικά
Εμπορικά νέα
--Καπνοί
--Πίπες
--Εξαρτήματα/εργαλεία
Γενικά και άσχετα
--Σκέψεις
--Υγεία
--Αστεία

Τι λέτε;
Back to top
View user's profile Send private message
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Όντως έχει δίκιο ο ThinAir. Ίσως με κάποιες προσθήκες στο πλάνο του (πχ κατηγορίες "νέα αποκτήματα" ή "πίπες από άλλα υλικά"). Σίγουρα η ταξινόμηση θα βοηθήσει.
Back to top
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ. Η ταξινόμηση θα βοηθήσει πολύ.
Back to top
Iordanis

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ισως να μη συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά εγώ θα προτιμούσα μόνο μιά σελίδα που θα μπαίνω μέσα και θα βλέπω ΟΛΕΣ τις καινούργιες συζητήσεις και όσες από τις παλιότερες έχουν κάποιο νέο μήνυμα, όλα αυτά με ΜΙΑ ματιά!
Εκτιμώ αφάνταστα την τάξη και την ταξινόμηση, αλλά στην περίπτωση μας εδώ, πιστεύω ότι τα thread δεν θα είναι τόσα πολλά που να απαιτούν και ταξινόμηση. Εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα το χρόνο να ψάξω δέκα διαφορετικά σημεία του forum για να βρώ τι καινούργιο υπάρχει. Και αν το έκανα, θα το έκανα πιό αραιά, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχω στίς ήδη προχωρημένες συζητήσεις.
Η πείρα από πολλά forum στα οποία συμμετέχω εδώ και χρόνια, έχει δείξει ότι όσο απλούστερος είναι ένας δικτυακός χώρος τόσο φανατικότερους αναγνώστες και περισσότερες επισκέψεις έχει.
Back to top
SMOKETSES

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 2:54 pm    Post subject: ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Reply with quote

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΝΘΕ (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ TEST FORUM ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Όταν κάνεις log in, έχεις τη δυνατότητα να δεις όλα τα νέα posts από την τελευταία σου επίσκεψη, όλα τα posts που έχεις γράψει εσύ και όλα τα posts χωρίς απάντηση με ένα κλικ (πάνω δεξιά). Οπότε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επίσης, νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω email για καινούρια posts σε threads που έχετε ανοίξει οι ίδιοι ή απλά έχετε ποστάρει κείμενό σας.
Back to top
SMOKETSES

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Εχω βάλει την αυτόματη ενημέρωση μέσω email.Τα email όμως που λαμβάνω είναι κάτι τετραγωνακια όπου δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Γιατί συμαβίνει αυτό ????????/
Back to top
thinAir

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 3:55 pm    Post subject: TEST - ΔΟΚΙΜΗ Reply with quote

Δοκιμή για να δώ αν περνάνε τα ελληνικά στο mail notification
Back to top
thinAirTest
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 3:58 pm    Post subject: TEST TEST Δοκιμή Reply with quote

Δοκιμή - Δοκιμή
Back to top
thinAir

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 4:06 pm    Post subject: Ελληνικά στο mail Reply with quote

ΟΚ, φαίνεται πως κάπου πρέπει να υπάρχει ρύθμιση για τη γλώσσα του forum, εκτός από αυτή που έχουμε στο profile μας. Μέρος του mail που έρχεται είναι στα Ελληνικά, οπότε μάλλον υποστηρίζεται σαν γλώσσα. Μένει να βρεθεί που γίνεται η ρύθμιση ώστε να περάσει ολόκληρο το μήνυμα στα Ελληινικά.
Back to top
SMOKETSES

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ THINAIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
Back to top
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Δοκιμάστε το view -> encode και παίξτε με τα 2 Greek που έχει στις επιλογές (μπορεί να είναι και στο "more encodings..")
Back to top
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

Η ταξινόμηση έγινε σε αδρές γραμμές. Μεταφέρω τα threads μου στο σωστό μέρος. Παρακαλώ να κάνουν και οι υπόλοιποι συγγραφείς threads το ίδιο με copy paste, ώστε να αντιγάψουμε και οι υπόλοιποι τα posts μας από κάτω. Άντε και καλή μας αρχή.
Back to top
Anonymous
Guest

PostPosted: Wed Dec 12, 2007 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Μόλις μετέφερα τα 2 threads μου. Μπορείτε να κάνετε copy paste τα posts σας εκεί, ώστε να μην ποστάρουμε οι μισοί εδώ και οι μισοί εκεί. Και τα δύο είναι στη κατηγορία "Καπνοσύριγγες από ρείκι".
Back to top
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Καλώς ήρθατε! All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum