View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:59 pm Post subject: Μη υγροστατικες Alexander |
|
|
Επειδη οι υγροστατικες ειναι και λιγο τσουχτερες,αλλα οχι και τοσο ομορφες ταυτοχρονα,εχοντας βρει καποια σχεδια μη υγροστατικων που πραγματικα μου αρεσουν, θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας περι των συγκεκριμενων..Πιστευω πως οι Α θα εχουν καλης ποιοτητας ξυλο οπως οι υγροστατικες και ισως προσδοσουν στο καπνισμα μια ξεχωριστη απολαυση παντως.. _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:41 pm Post subject: |
|
|
Το ξύλο στις Α είναι πραγματικά όμορφο.
Τώρα, για μη υγροστατική και λιγότερο από Α... δεν πολυβλέπω το λόγο.
Ισως καμιά πολύ καλή Β ; |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:52 pm Post subject: |
|
|
για εναν νεο καπνιστη ομως δεν ειναι και κακο με 20-30 το πολυ ευρουλακια να παρει μια αλεξαντερ κατηγοριας γ!τουλαχιστον φανταζομαι οτι θα καπνιζει ανωτερα απο μια αλλη βιομηχανικη στραβοτρυπημενη ,βαρια κτλ...αν ειναι goku μετα την εξεταστικη να κανονισουμε να ανεβουμε παρεα προς αλεξαντερ μερια.μενω Αγ.Δημητριο οποτε ειμαστε κοντα... _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
I don't want to crack up before having flavoured
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:56 pm Post subject: |
|
|
Μην ξεχνάτε, δεν παίρνουν φίλτρο ενεργού άνθρακα οι απλές. Ή έτσι νομίζω. Δείτε το καλύτερα αν σας ενδιαφέρει. |
|
Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:02 pm Post subject: |
|
|
.. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!"
Last edited by dm14 on Mon Oct 20, 2008 11:02 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:03 pm Post subject: |
|
|
ναι πρεπει να τις δουμε απο κοντα..δυστυχως αργυρουπολη μαρουσι ειναι λιγο μακρια.και εκτως απο κατι οριακες επισκεψεις στην ερυθραια δεν ανεβαινω καθολου προς τα πανω..ασε που παιζει και να χαθω καθως δεν εχω παει ποτε εκει + οτι δεν ξερω που ειναι το καταστημα και ουτε προκειται να το βρω ευκολα : Ρ _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:04 pm Post subject: |
|
|
για Α σκεφτομουν :-# _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:19 am Post subject: |
|
|
Ασχετο,αλλα δημητρη στην αμερικη ολα ειναι πιο φτηνα :thumndown: : / _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:36 am Post subject: |
|
|
thinAir wrote: | Μην ξεχνάτε, δεν παίρνουν φίλτρο ενεργού άνθρακα οι απλές. Ή έτσι νομίζω. Δείτε το καλύτερα αν σας ενδιαφέρει. |
Παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλτρο ενεργού άνθρακα και balsa.Δευτλερον η τιμή των Β μη υγροστατικών είναι πολύ χαμηλή.νομίζω κοντά στα 40 - 50 euro. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:37 am Post subject: |
|
|
εν τελη ως ορθως οικονομουντα ατομα θα προτεινατε μη υγροστατικες Alexander? _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:40 am Post subject: |
|
|
bez967 wrote: | αν ειναι goku μετα την εξεταστικη να κανονισουμε να ανεβουμε παρεα προς αλεξαντερ μερια.μενω Αγ.Δημητριο οποτε ειμαστε κοντα... |
GOKU και BEZ967 σχεδόν κάθε Σάββατο πρωϊ μαζευόμαστε για συζητησούλα στου κυρίου Αλέξανδρου.Μπορώ μιάς και μένουμε κοντά (Άλιμο εγώ) να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
Λεπτομέρειες την Παρασκευή στη συνάντηση. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:41 am Post subject: |
|
|
οκεικ! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:58 am Post subject: |
|
|
παρασκευη δινω απο τις 4.30 -6.00 και 6.30-8.00 ηλεκτρονικα κυκλωματα 1
και ηλεκτρικα&ηλεκτρονικα κυκλωματα 1 οποτε μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη δε θα ξεμυταω και πολυ και περα απο αυτο εχω ενα θεμα με τις βραδυνες εξοδους (λογω προγραμματος).τωρα για κανενα σαββατο στο ναο ειμαι μεσα με χιλια!!!  _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 1:00 am Post subject: |
|
|
bez967 wrote: | παρασκευη δινω απο τις 4.30 -6.00 και 6.30-8.00 ηλεκτρονικα κυκλωματα 1
και ηλεκτρικα&ηλεκτρονικα κυκλωματα 1 οποτε μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη δε θα ξεμυταω και πολυ και περα απο αυτο εχω ενα θεμα με τις βραδυνες εξοδους (λογω προγραμματος).τωρα για κανενα σαββατο στο ναο ειμαι μεσα με χιλια!!!  |
Δηλαδή δεν μπορείς να έρθεις ούτε γιά ΜΙΑ ωριτσα ?? _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Tue Jan 29, 2008 1:09 am Post subject: |
|
|
θα προσπαθησω αλλα μαλλον θα ειμαι υπο καταρευση,παντως σιγουρα θα τα πουμε καποια στιγμη(και ελπιζω να ειστε ετοιμοι για να γνωρισετε τις ικανοτητες καταποσης αλκοολ που διαθετω!!!!! )Γι'αυτο λεω καλυτερα για καφε,μην εκτεθουμε κιολας.. _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 1:21 am Post subject: |
|
|
SMOKETSES wrote: |
να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
|
Τσ! Τσ! Τσ! _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:42 am Post subject: |
|
|
bez967 wrote: | θα προσπαθησω αλλα μαλλον θα ειμαι υπο καταρευση,παντως σιγουρα θα τα πουμε καποια στιγμη(και ελπιζω να ειστε ετοιμοι για να γνωρισετε τις ικανοτητες καταποσης αλκοολ που διαθετω!!!!! )Γι'αυτο λεω καλυτερα για καφε,μην εκτεθουμε κιολας.. |
Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσπάθεια που θα κάνεις και θα έρθεις.;Όλοι σχεδόν στην ίδια κατάσταση θα είμαστε.Γι΄αυτό μαζευόμαστε για να ξεκουραστούμε τουλάχιστον πνευματικά.Όσον αφορά την κατάποση αλκοόλ ασέ αυτά σε ένα προσωπικά μου τα 'παν και άλλοι.Ρώτα τον smelly pipes _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:34 pm Post subject: |
|
|
bez967 wrote: | θα προσπαθησω αλλα μαλλον θα ειμαι υπο καταρευση,παντως σιγουρα θα τα πουμε καποια στιγμη(και ελπιζω να ειστε ετοιμοι για να γνωρισετε τις ικανοτητες καταποσης αλκοολ που διαθετω!!!!! )Γι'αυτο λεω καλυτερα για καφε,μην εκτεθουμε κιολας.. |
ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ και να μιλάς για κατάρρευση! Τσκ-τσκ-τσκ... Τι να πω και γω ο παππούς που δουλεύω 14 ώρες τη μέρα σαν τον τρελλό (ρώτα το Γιώργο να στο επιβεβαιώσει).
Αλλά όμως θα κλείσω γρήγορα και ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! όπως και συ βέβαια!  |
|
Back to top |
|
 |
|