| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
THEOSMOKE
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 8:40 pm Post subject: ΠΙΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ |
|
|
Στην συνάντηση που είχαμε στον ΣΕΒΔΑΛΗ, έκανα την γνωριμία με έναν καλλιτέχνη που εκτός από ζωγράφος, δουλευει και υλικά όπως σίδερο, χαλκό, μπρούτζο, ξύλο, πέτρα και γυαλί. Παράλληλα παρουσίασε και δείγμα της δουλειάς του εμφανίζοντας μερικές χειροποίητες πίπες. Έμεινα κατάπληκτος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σχεδίαση (ίσως μόνο σε κάποια εξεζητημένα site). Ιδιαίτερα δημιουργήματα από τα χέρια ενός αληθινού καλλιτέχνη, θα τις ζήλευε κάθε Ευρωπαίος επώνυμος κατασκευαστής.
Επειδή είμαι φανατικός καπνίζοντας μόνο με πίπες Alexander, λυπηθηκα ιδιαίτερα που δεν θα μπορούσα να συνδυάσω το φανταστικό design του Διαμαντόπουλου με την τέχνη και την ιδαιτερότητα (υγροπαγίδα) που μου προσφέρουν οι πίπες του Alexander.
Τέλος κλείνοντας εντύπωση μου έκανε η σεμνότητα του κ.Διαμαντόπουλου όταν μας έδειχνε τις δημιουργίες του. Πράγματι εμείς οι Έλληνες όταν θέλουμε είμαστε οι καλλίτεροι. |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Thu Mar 20, 2008 8:47 pm Post subject: Re: ΠΙΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ |
|
|
| THEOSMOKE wrote: | Στην συνάντηση που είχαμε στον ΣΕΒΔΑΛΗ, έκανα την γνωριμία με έναν καλλιτέχνη που εκτός από ζωγράφος, δουλευει και υλικά όπως σίδερο, χαλκό, μπρούτζο, ξύλο, πέτρα και γυαλί. Παράλληλα παρουσίασε και δείγμα της δουλειάς του εμφανίζοντας μερικές χειροποίητες πίπες. Έμεινα κατάπληκτος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σχεδίαση (ίσως μόνο σε κάποια εξεζητημένα site). Ιδιαίτερα δημιουργήματα από τα χέρια ενός αληθινού καλλιτέχνη, θα τις ζήλευε κάθε Ευρωπαίος επώνυμος κατασκευαστής.
Επειδή είμαι φανατικός καπνίζοντας μόνο με πίπες Alexander, λυπηθηκα ιδιαίτερα που δεν θα μπορούσα να συνδυάσω το φανταστικό design του Διαμαντόπουλου με την τέχνη και την ιδαιτερότητα (υγροπαγίδα) που μου προσφέρουν οι πίπες του Alexander.
Τέλος κλείνοντας εντύπωση μου έκανε η σεμνότητα του κ.Διαμαντόπουλου όταν μας έδειχνε τις δημιουργίες του. Πράγματι εμείς οι Έλληνες όταν θέλουμε είμαστε οι καλλίτεροι. |
Δεν μπορεσα, μαλλον δεν προλαβα, να τις δω ολες αλλα ειναι γεγονος οτι ηταν πολυ καλες. |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 12:01 pm Post subject: |
|
|
πανεμορφα σχεδια,εμπνευσμενα.Πιστευω πως θα κανουν και καλο καπνισμα,αρα αυτος ο συνδιασμος ειναι αψογος!! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 6:42 pm Post subject: |
|
|
| Σχέδια εμπνευσμένα,πανέμορφα.Πιστευω πως θα κανουν και καλο καπνισμα, έυγε!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 7:50 pm Post subject: |
|
|
πρωτοτυπο post! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
alkis
|
Posted: Fri Mar 20, 2009 1:18 pm Post subject: |
|
|
Είναι μία εξαιρετική πίπα και σε σχέδιο και σε υλικά! Η αποδοσή της δεν έχει οριστικοποιηθεί γιατί δεν την έχω ακόμα στρώσει. Το σύστημα αυτό (των δύο φίλτρων) φαίνεται να λειτουργεί καλά. Περισσότερα εν καιρώ!
Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι η άριστη εντύπωση που μου άφησε ο κύριος Διαμαντόπουλος ως άνθρωπος και ως δημιουργός! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Mar 20, 2009 11:36 pm Post subject: |
|
|
Καμια φωτο να ξερουμε για τι μιλατε ? _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
daidalma

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 1:07 pm Post subject: |
|
|
Αγαπητοί φίλοι
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σύντομα θα αναρτήσω τον σύνδεσμο για το site μου, όπου θα παρουσιάζονται αναλυτικά τα σχέδια, και θα μπορείτε κιόλας να παραγγείλετε ότι σας αρέσει online...
Αυτόν τον καιρό δουλέυω πάνω σε έναν μηχανισμό που ελπίζω γρήγορα να μπεί σε εφαρμογή....
Καλό κάπνισμα!
Δημήτρης (Δαίδαλμα)  _________________ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 1:33 pm Post subject: |
|
|
Επιτέλους!
Καλως ήρθατε!
Έχω θαυμάσει όσο μπορούσα την δουλειά σας στο κατάστημα σο Mall.
Το μαγαζί σας στο κολωνάκι είχα φάει ένα απόγευμα και δεν το είχα βρει δυστυχώς. |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:14 pm Post subject: |
|
|
| Και εγω αυτο θα πω! Επιτελους καλος ηλθατε! Οι πιπες στο mall Μου αρεσαν και εμενα και θα ηθελα να δω και αλλες. |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:37 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθατε κύριε Διαμαντόπουλε!
Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα από τη δουλειά σας. _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:44 pm Post subject: |
|
|
Καλώς τον Δημήτρη.
Πέρασα μια μέρα από το μαγαζί σου αλλά έλειπες.
Εδώ και τώρα αναφορά που γύρναγες και τι έκανες εκεί που γύρναγες  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:53 pm Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Καμια φωτο να ξερουμε για τι μιλατε ? |
Φως ? _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 8:07 pm Post subject: |
|
|
Καλως ήρθατε!  |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 9:51 pm Post subject: |
|
|
Επιτέλους φίλε Δημήτρη.Τα κατάφερες ???
Ξανακαλώς όρισες και στη παρέα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu Apr 09, 2009 10:24 pm Post subject: |
|
|
| Αυτό το πράγμα με τους Δημήτρηδες εδώ μέσα έχει αρχίσει όμως να παραγίνεται... Σε λίγο θα πιστέψω πως μεταφυσικά αν σε λένε Δημήτρη έχεις περισσότερες πιθανότιτες να καπνίσεις πίπα. |
|
| Back to top |
|
 |
daidalma

|
Posted: Tue Apr 14, 2009 9:04 pm Post subject: |
|
|
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΑΝΤΑ ΓΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ SITE ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΑΙ Η ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΨΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΠΠΕΣ . Δ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ email dedalma@gmail.com _________________ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
|
| Back to top |
|
 |
daidalma

|
Posted: Tue Apr 14, 2009 9:11 pm Post subject: |
|
|
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΣΗ ''ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ 19 ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑ '' / ΔΕΔΑΛΜΑ\ Δημητρης. _________________ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
|
| Back to top |
|
 |
|