| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jiriesam_env

|
Posted: Wed May 06, 2009 7:17 pm Post subject: Καπνισμένα χαιρετίσματα από την ηλιόλουστη Αγγλία |
|
|
Χαιρετώ το πλήθος του forum από Αγγλία μεριά (για κρύο ήρθα, ζέστη βρήκα, όπως υπονοεί και ο τίτλος).
Πολλές και κυρίως χρήσιμες οι πληροφορίες και οι απόψεις που υπάρχουν εδώ για ένα "hobby" ιδαίτερο, όπως το κάπνισμα της πίπας. Ανακάλυψα το forum σχεδόν από την αρχή της δημιουργίας του νομίζω, οπότε και έριχνα καμιά ματιά στην αρχή. Μέτα με άφησε και το άφησα και, αναβολή στην αναβολή, είπα να αρχίσω να κάνω κι εγώ log-in (με "συγκίνηση" είδα ότι έγινα το 300ο μέλος - οποιαδήποτε σύγχηση με ιστορικά γεγονότα δεν είναι παρά σύγχυση). Ίσως ο κύριος λόγος της προαναφερθείσας αναβολής ήταν ότι πιθανώς να μην είχα να συνεισφέρω το κατιτίς μου. Ακόμα δεν ξέρω εάν έχω.. Καπνίζω πίπα, γαρ, μόνο 6 χρόνια με μόλις 21 αγαπημένες "ερωμένες". Προσβλέπω, όμως, σε περαιτέρω εμπλουτισμό εδω στην Αγγλία!
Ξανα-χαιρετίσματα και τα υπόλοιπα σε μελλοντικές συνομιλίες και ελπίζω και από κοντά (σε μερικούς μήνες). |
|
| Back to top |
|
 |
gioupi2000
|
Posted: Wed May 06, 2009 7:19 pm Post subject: |
|
|
Μα εισαι στον παραδεισο της καπνοσυριγγας  |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed May 06, 2009 7:20 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες.Σου εύχομαι αρχικά ΥΓΕΙΑ κατά δεύτερον καλή επιτυχία σε ότι σε οδήγησε στην Αγγλία και τρίτον καλά καπνίσματα, με καινούργιες πίπες και πολλούς καπνούς. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
alkis
|
Posted: Wed May 06, 2009 7:25 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Wed May 06, 2009 8:02 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες. Αλλά μην ακούς τον Παναγιώτη:
| gioupi2000 wrote: |
Μα εισαι στον παραδεισο της καπνοσυριγγας  |
Ήσουν στον παράδεισο της καπνοσύριγγας (την Ελλάδα) και πήγες εκεί σε μια χώρα που βγάζουν αυτές τις κακάσχημες πίπες. Μάλιστα τώρα τελευταία ακούω συχνά για κάποιες Τάνχιλ, Δονχιλ, Ντάνχαλ, θα σε γελάσω, οι οποίες είναι, λέει, καλές. Πιφ! Ούτε μια υγροπαγίδα δεν έχουν, ούτε φίλτρο δεν παίρνουν!
Καλή διαμονή.
SIFP _________________ Rings of Smoke Through the Trees
"Όλα είναι ατμός" - Θρασύβουλας |
|
| Back to top |
|
 |
jiriesam_env

|
Posted: Wed May 06, 2009 8:54 pm Post subject: |
|
|
Είμαι στην Αγγλία από τον Φεβρουάριο. Ένα από τα λίγα πράγματα που εχω πεθυμήσει από την Ελλάδα είναι να μπαίνω σε ένα μπαρ και να πίνω και να καπνίζω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Το μόνο μέρος (εσωτερικού χώρου) εδω, όπου μπορώ να απολαύσω αυτα τα δύο (αλκοόλ και καπνό) παρέα είναι στο σπίτι μου κι εκεί μόνο στο δωμάτιό μου (συγκατοικώ με 2 ακόμα υπάρξεις γένους θηλυκού [ ], εκ των οποίων μόνο η μία είναι καπνίστρια)!
Το καλό, μεν, είναι ότι έχω βρει πολύ ωραίες και καλές πίπες (με φίλτρο ναι, με υγροπαγίδα όχι - εξ "ορισμού" φαντάζομαι) και περισσότερους καπνούς σε σχετικά καλή τιμή.
Το κακό, δε, είναι ότι όταν γυρίσω μάλλον δε θα μπορώ να ξανακάνω αυτό που εχω πεθυμήσει. Απ'ότι πήρε το μάτι μου (δια διαδικτύου) και το αυτί μου (δια τηλεφώνου) θα απαγορευτεί, πλέον οριστικά, το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους!
Μάλλον η αναζήτηση καπνιστικο-παραδείσου (αν όχι καπνοσυριγγο-παραδείσου) συνεχίζεται.. Όμως, αυτό ίσως να κολλάει σε κάποιο ξεχωριστό thread..
ΥΓ: Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα και τις ευχες και καλώς σας βρήκα! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Wed May 06, 2009 8:57 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Wed May 06, 2009 8:59 pm Post subject: |
|
|
| jiriesam_env wrote: | | Απ'ότι πήρε το μάτι μου (δια διαδικτύου) και το αυτί μου (δια τηλεφώνου) θα απαγορευτεί, πλέον οριστικά, το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους! |
Λες;;;
Μα εδώ είναι Βαλκάνια,Ελλάδα.
Τού Έλληνος ο τράχηλος ... _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
jiriesam_env

|
Posted: Wed May 06, 2009 9:10 pm Post subject: |
|
|
Κι εγώ το ίδιο λέω (και ελπίζω)! Απ'ότι διάβασα ήτανε να απαγορευτεί αρχες 2010, αλλά επισπεύσανε την ημερομηνία απαγόρευσης σε Ιούνιο ή Ιούλιο 2009!!
Uber alles (μάρες κουκουνάρες) safety and public health!
Είθε να είμαστε εμείς οι τελευταίοι Γαλάτες, τί να πω..
Αν υπάρχει κάτι νεότερο στο θέμα ενημερώστε με ή διορθώστε με |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed May 06, 2009 9:42 pm Post subject: |
|
|
   _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Wed May 06, 2009 9:52 pm Post subject: |
|
|
| jiriesam_env wrote: | ...συγκατοικώ με 2 ακόμα υπάρξεις γένους θηλυκού [ ]... |
Bloody hell! ...oh, you lucky %^@!&*$
Welcome στην παρέα μας βρέ τυχεράκια!  |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Wed May 06, 2009 10:31 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες!
Οι Άγγλοι ξέρουν και φτιάχνουν καλό καπνό και καλές πίπες!
 _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Wed May 06, 2009 11:24 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες!
Μη σκιάζεσαι. Για αρχή οι μεταβολές στην υπάρχουσα νομοθεσία είναι σαν να μην υπάρχουν. Μαγαζιά ως 70 τμ. μπορούν να δηλώσουν "καπνιστών" και μέσα καπνίζεις μια χαρά. Τα μεγαλύτερα θα έχουν πρόβλημα αφού θα πρέπει να έχουν ξεχωριστούς χώρους. |
|
| Back to top |
|
 |
desperado

|
Posted: Thu May 07, 2009 12:21 am Post subject: |
|
|
Jiriesam env Καλώς ήλθες!
Παιδιά ρίξτε μια ματιά και στην ιστοσελίδα του νέου φίλου μας, έχει πολύ όμορφες φωτογραφίες. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu May 07, 2009 12:32 am Post subject: |
|
|
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Thu May 07, 2009 7:45 am Post subject: |
|
|
| Καλώς ήλθες στο Βαλκανικό χωριό. Εδώ δε μασάμε! |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu May 07, 2009 2:48 pm Post subject: |
|
|
| ptzavel wrote: | Καλώς ήλθες!
Οι Άγγλοι ξέρουν και φτιάχνουν καλό καπνό και καλές πίπες!
 |
Καλός ήλθες ξένε από την μακρινή χώρα που η άνθρωποι βάζουν γάλα στο τσάι , όντος κάνουν και καλές πίπες με ελληνικά ρείκια, ιταλικά, αλγερινά κτλ. .  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu May 07, 2009 2:50 pm Post subject: |
|
|
Είναι και η χώρα που έβγαλε 15476 αιρέσεις και μία (1) σάλτσα...
Νίκο αυτά με την αγγλία και τα "κάνουν καλές πίπες" μη τα βάζεις στην ίδια πρόταση... |
|
| Back to top |
|
 |
|