| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
SID
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 1:10 pm Post subject: πίπες pipex |
|
|
| Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τις πίπες pipex. Από καθαρή τύχη αγόρασα μια πίπα pipex, η οποία μετά το στρώσιμο οφείλω να ομολογήσω ότι είναι απρόσμενα (τουλάχιστον για εμένα) καλή. Επειδή η εμπειρία μου από τον συγκεκριμένο κατασκευαστή είναι περιορισμένη, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 2:28 pm Post subject: |
|
|
| H έλλειψη εμπειρίας του forum στις pipex έχει διαπιστωθεί σε άλλες συζητήσεις. Χαίρομαι που επιτέλους αρχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώμες μας και σε αυτόν τον κατασκευαστή. |
|
| Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 2:28 pm Post subject: |
|
|
Salan, το στοιχείο σου!
 _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
| Back to top |
|
 |
angelos_drama

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 2:40 pm Post subject: |
|
|
| εγώ έχω 3 πίπες τις pipex και είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως επίσης έχει και ο salant αρκετές πίπες τις εταιρείας αυτής και θα ακούσεις και απ αυτόν καλά σχόλια |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 6:58 pm Post subject: |
|
|
| Επιπλέον, θα έλεγα μιας και έχουμε δυο - τρείς ακόμα Έλληνες κατασκευαστές, να τους ανοίξουμε σιγά σιγά, καθώς θα αποκτάμε εμπειρία αντίστοιχα threads. Ίσως ένα κεντρικό (Έλληνες καασκευαστές, με υποκατηγορίες Alexander, Pipex, Amadeus και όποιον άλλο ανακαλύψουμε) |
|
| Back to top |
|
 |
akanthos BANNED

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 7:47 pm Post subject: |
|
|
πολύ καλή ιδέα,το είχα πεί απ την αρχή, αλλά μου την πέσανε οι Αλεξανδρινοί ,απ τη μιά μεριά κι απ την άλλη κινδύνευσα να περάσω για εθνικόφρονας Ε καλά κριτική θα κάνουμε οχι διαφήμιση. Αλωστε είναι καλό να μας ακούνε κι αυτοί,εμείς είμαστε οι χρήστες των αντικειμένων που δημιουργούν,όφελος θα έχουν _________________ οι μούτσοι που μαμ...σαμε γίναν καπεταναίοι (Λαικό γνωμικό) καταγραμμένο από τον Ιω. Γρυπάρη |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 8:18 pm Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | | Επιπλέον, θα έλεγα μιας και έχουμε δυο - τρείς ακόμα Έλληνες κατασκευαστές, να τους ανοίξουμε σιγά σιγά, καθώς θα αποκτάμε εμπειρία αντίστοιχα threads. Ίσως ένα κεντρικό (Έλληνες καασκευαστές, με υποκατηγορίες Alexander, Pipex, Amadeus και όποιον άλλο ανακαλύψουμε) |
Εγώ πρότεινα ήδη στον Άκη να ανοίξουμε ένα σχετικό κομμάτι στο site όπου θα γίνουν παρουσιάσεις κατασκευαστών και ειδικά Ελλήνων και μέσα στο forum να γίνεται συζήτηση.
Αλήθεια υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές πίπας στον κόσμο εκτός από τον Ζαβό ??? Ερώτηση κάνω ρε παιδιά, μη βαράτε........ _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Nickdegriek

|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:19 pm Post subject: |
|
|
Είναι μία πολύ καλή ιδέα γιατί μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και νεότεροι που τώρα ανακαλύπτουν την καπνοσύρριγγα (δεν ρίχνω υπονοούμενα ηλικιών) και που δεν γνωρίζουν καν αν υπάρχουν έλληνες κατασκευαστές. Καλό είναι να τους γνωρίζουμε λοιπόν καταρχήν, να τους στηρίζουμε όσο μπορούμε (και δεν είναι επιλήψιμο αυτό) και βεβαίως δημιουργική κριτική. Δόξα τω Θεώ σαν λαός την κριτική την έχουμε παραπάνω κι απο εύκολη. _________________ Τα πάθη, τα λάθη και τα γούστα πλερώνονται... |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Mar 02, 2008 3:17 pm Post subject: |
|
|
Αναλύοντας το θέμα “pipex” :
Τις “pipex” τις πρωτοχρησιμοποίησα το 1995. Έκτοτε έχω αγοράσει 14 κομμάτια διαφόρων κλάσεων (ποιότητας ξύλου)και σχημάτων κατευθείαν από το Λυγουριό ή εδώ στην Αθήνα. Όλες έχουν βγει χωρίς προβλήματα. Στρώνουν εύκολα, καπνίζουν καλά, και δεν πυρώνει το μπολ.
Κοινώς πρόκειται για πίπες πού τις εμπιστεύομαι για ένα καλό κάπνισμα.
Και εν κατακλείδι και οι τιμές τους είναι λογικότατες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 4:40 pm Post subject: |
|
|
| salan wrote: | | ... εδώ στην Αθήνα... |
Σκέφτομαι να αγοράσω μια δυο για τους virginia καπνούς μου. Που σημαίνει θέλω μικρά, ή έστω στενόμακρα (σχετικά) μπολ. Ξέρεις αν έχει τέτοια η pipex, ή που θα μπορούσα να ρίξω μια ματιά στην Αθήνα;; |
|
| Back to top |
|
 |
angelos_drama

|
|
| Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:07 pm Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | | ...για τους virginia καπνούς μου. Που σημαίνει θέλω μικρά, ή έστω στενόμακρα (σχετικά) μπολ... |
Αν ψάχνεις τρόπους μείωσης του "tongue bite" των virginia, αλλαξοπίστησε και βουρ στον town topic.
(Το ξέρω πως μ' αγαπάς Ιορδάνη...) _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:15 pm Post subject: |
|
|
| MIXMAN wrote: | | thinAir wrote: | | ...για τους virginia καπνούς μου. Που σημαίνει θέλω μικρά, ή έστω στενόμακρα (σχετικά) μπολ... |
Αν ψάχνεις τρόπους μείωσης του "tongue bite" των virginia, αλλαξοπίστησε και βουρ στον town topic.
(Το ξέρω πως μ' αγαπάς Ιορδάνη...) |
 |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:25 pm Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | | Ξέρεις αν έχει τέτοια η pipex, ή που θα μπορούσα να ρίξω μια ματιά στην Αθήνα;; |
Κοίταξε στο "Smokers House".
Πατησίων + Σταδίου στο κτήριο τού Λαμπρόπουλου. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:32 pm Post subject: |
|
|
| MIXMAN wrote: | Αν ψάχνεις τρόπους μείωσης του "tongue bite" των virginia, αλλαξοπίστησε και βουρ στον town topic.
(Το ξέρω πως μ' αγαπάς Ιορδάνη...) |
Όχι, όχι. Αν προσέξεις τα reviews, την βόλεψα μια χαρά. Έπεσα νωρίς σε καπνούς που δεν δαγκώνουν. Απλά στα flakes βρίσκω να ταιριάζουν καλύτερα τα στενά μπολ. Δεν χρειάζεσαι πολύ καπνό για να τα ευχαριστηθείς, οπότε ένα μπολ που χωράει ένα διπλωμένο flake είναι τέλειο. (Και αν σου έρθει η επιθυμία ανάβεις και δεύτερο καπάκι) |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:33 pm Post subject: |
|
|
| salan wrote: | Κοίταξε στο "Smokers House".
Πατησίων + Σταδίου στο κτήριο τού Λαμπρόπουλου. |
Ευχαριστώ, θα τους επισκεφτώ, πριν με δελεάσουν κάτι όμορφα κομάτια που έχω σταμπάρει στο internet. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 11:13 pm Post subject: |
|
|
Στελνει και με αντικαταβολη,το θεμα ειναι οτι οι φωτο στο site δεν ειναι πολυ καλες και καμια φορα μπερδευεσαι.Απο αυτον και του Fallion παιρνω με υγροπαγιδα,εχω 12 κομματια του απο απλες μεχρι λιγο πιο ακριβες.Στο τηλεφωνο ειναι πολυ εξυπηρετικος αλλα με το mail δεν τα παει καλα.Στις πιπες του δεν εχω βρει σημαδια/εμφανη στοκαρισματα κι αν πρεπει να βρω ενα ψεγαδι ειναι οτι δεν δινει τοση προσοχη οσο θα επρεπε στα επιστομια.Οι τιμες του δεν ειναι πολυ χαμηλες και κακα τα ψεμματα με τα ιδια λεφτα βρισκεις κατι καλυτερο καμια φορα σε καταστημα του εξωτερικου.Λατρευω το 3ΥΚ σχεδιο του και με την κινηση που εχει κανει τελευταια να βγαζει και μηχανισμο υγροπαγιδας με χρωματα εχει ανεβει πολυ στην προτιμηση μου.Θα μπορουσε να βγαλει και καλυτερα κομματια για την εδω αγορα,ελπιζω στο μελλον να το κανει. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
tommy

|
Posted: Mon Apr 12, 2010 9:32 pm Post subject: |
|
|
| Σταυρο εχω μια pipex με υγροπαγιδα και οταν καπνιζω με αυτη την πιπα, μου ερχεται γευση απο το αλουμινιο στο στομα ειδικα με φιλτρο balsa. Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο εσυ που γενικα καπνιζεις με υγροπαγιδες? |
|
| Back to top |
|
 |
|