| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nestoras

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 5:47 pm Post subject: |
|
|
| Σήμερα 5 ΜΑΡ 2008 διάβασα στα ''ΝΕΑ'' μιά συνέντευξη ενός Έλληνα κατασκευαστή πίπας. Ποιός να είναι;;;;; ποιός να είναι;;;;;; με εννέα γράμματα!!! |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 5:54 pm Post subject: |
|
|
| nestoras wrote: | | Σήμερα 5 ΜΑΡ 2008 διάβασα στα ''ΝΕΑ'' μιά συνέντευξη ενός Έλληνα κατασκευαστή πίπας. Ποιός να είναι;;;;; ποιός να είναι;;;;;; με εννέα γράμματα!!! |
Συγγνώμη, αλλά γιατί μου θυμίζει "αναμετάδοση" από το site, και γιατί μου βρωμάει ασχετοσύνη ο δημοσιογράφος ???
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080305&nid=7727799&sn=&spid=876
Υ.Γ. Αυτό είναι κριτική στο δημοσίευμα, όχι στις πίπες! |
|
| Back to top |
|
 |
THEOSMOKE
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 6:55 pm Post subject: |
|
|
| Οι πίπες του ALΕXANDER είναι σαν το Mallboro, άμα καπνισεις μια φορά με μία από αυτές, κολλάς για πάντα, με αποτέλεσμα να αχρηστεύσεις όλες τις προηγούμενες που τυχόν είχες στην συλλογή σου. Μακριά λοιπόν από τις πίπες ALΕXANDER..... δημιουργούν εθισμό και η απεξάρτηση είναι σχεδόν αδύνατη. ΧΑ! ΧΑ! |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 6:56 pm Post subject: |
|
|
| THEOSMOKE wrote: | | Οι πίπες του ALΕXANDER είναι σαν το Mallboro, άμα καπνισεις μια φορά με μία από αυτές, κολλάς για πάντα .... |
Εκτός και καπνίσεις σε κάτι καλύτερο ... εύκολο  |
|
| Back to top |
|
 |
nestoras

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 8:56 pm Post subject: |
|
|
| THEOSMOKE καλησπέρα. Πες τα. Πες τα. Μακριά από αυτές. Σκέτο ναρκωτικό. |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:01 pm Post subject: |
|
|
οι γνωστοι αφορισμοι και οι συνηθεις δογματικες γενικολογιες...
Υπαρχει ανοιχτη προσκληση για τους αλεξανδρινους- και για σενα λοιπον theosmoke- να μας διαφωτισετε με επιχειρηματα απτα για τους λογους που κανουν τις alexander τοσο καλυτερες απο ολες τις υπολοιπες πιπες, οπως ισχυριζεστε.
Μεχρι στιγμης βεβαια, περα απο αλαλαγμους, παρατηρω μια επιχειρηματολογικη πενια ή μουγκα στη νεοελληνικη. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:39 pm Post subject: |
|
|
| dm14 wrote: | | Υπαρχει ανοιχτη προσκληση για τους αλεξανδρινους ... |
Δεν νομίζω ότι θα απαντήσει κανένας, οπότε ας το αφήσουμε. Το φόρουμ χωράει όλες τις απόψεις, και την έλλειψή τους ακόμα. |
|
| Back to top |
|
 |
nestoras

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:48 pm Post subject: |
|
|
| Δημήτρη εγώ ποτέ δεν είπα ποιές πίπες είναι οι καλύτερες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Είπα με ποιές από αυτές εγώ ευχαριστιέμαι περισσότερο το κάπνισμα. Και με διαφορά. Και ούτε με ενδιαφέρει γιατί συμβαίνει αυτό. Και ούτε ξέρω. Και ούτε θέλω να μάθω. Και επίσης ποτέ δεν είπα κάτι για τις υπόλοιπες. Ποτέ. Αλλά αυτό που λέω συχνά είναι περί κριτικής και κατάκρισης. Και περί μούγκας και άλλων εκφράσεων. Λέξεις και φράσεις που δεν χρησιμοποίησε κανένας για άλλες πίπες και άλλους κατασκευαστές. |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 10:46 pm Post subject: |
|
|
Νεστορα, δεν γραφτηκε τιποτα απο την πλευρα μου με κακη προαιρεση. Σε και σας διαβεβαιω. Καμια ενταση δεν υπαρχει επισης , τουλαχιστον απο την πλευρα μου. Περιεργεια εξεφρασα , εξ ου και η προσκληση. Τα λοιπα, εντασσονται στη γνωστη πειρακτικη διαθεση που υπαρχει περιρρεουσα στο φορουμ. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
nestoras

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 11:39 pm Post subject: |
|
|
| Δημήτρη εννοείται ότι δεν έχεις κακή προαίρεση. Και ξέρεις πόσο σέβομαι τη γνώμη σου. Και μάλιστα μερικές φορές ζηλεύω και τις επιλογές σου. Όπως την τελευταία πίπα που περιμένεις από το ebay. Αυτή του ενός αιώνα ζωής. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά. Δεν έγινε στην τελευταία συνάντηση γιατί είμουνα εκτός Ελλάδας. Περιμένω στην επόμενη. |
|
| Back to top |
|
 |
grg

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 10:04 am Post subject: |
|
|
Καλημέρα και πάλι .
Λοιπόν θα σας πως και γω την γνώμη μου σαν ο πιο αρχάριος εδώ μέσα .
Μένω 10 λεπτά μακρυά από την βιοτεχνία του κύριου Αλέξανδρου , περνάω απ έξω κάθε μέρα . Παλιότερα που δεν ήξερα για πίπες και όλα τα συναφή βλέποντας την ταμπέλα του , λέω μπράβο Έλληνας κατασκευαστής πίπας .
Η ταμπέλα του , το κτήριο και ο περιβάλλων χώρος ήτανε όλα αδιάφορα & δεν μου δίνανε κίνητρο να χτυπήσω το κουδούνι . Λέω εγκαταλελειμμένο θα είναι και απλά έμεινε η επιγραφή .
Μου λέει γι αυτόν ένας φίλος & την επομένη τον επισκέφτηκα . Αυτό έγινε πριν 10 μέρες περίπου .
Κλασικά ανεβαίνω τα σκαλοπάτια , στον χώρο κυριαρχεί αυτή η κλασική μυρωδιά που όσοι έχετε πάει είναι χαρακτηριστική . Ανεβαίνω, κλασικά ο γιος του στα δεξιά , λέω γεια σας ενδιαφέρομαι για μια πίπα .Και εκείνη την ώρα βγαίνει από το γραφείο του και ο κύριος Αλέξανδρος . Μου λέει τι πίπα θες , κανονική ή υδροστατική ? Λέω τι είναι αυτό , δεν ξέρω τπτ , τώρα ξεκινάω .
Χάρηκε , ήτανε πολύ εξυπηρετικός , κάτσαμε αρκετή ώρα μου εξήγησε πράγματα για την πίπα , έπιανε πίπες στα χέρια του και μου τις έδειχνε , μιλούσε και ο γιος του .Δεν ήτανε έτσι όπως έχω διαβάσει περιγραφές από εδώ. Κάθε άλλο . Του λέω για αρχή θα πάρω μια με φίλτρο και μετά βλέπουμε . Ευγενικότατος & με πολύ υπομονή άρχισε να μου δείχνει αυτές που είναι για φίλτρο . Τελικά διάλεξα , την πήγε στον Κώστα , έβαλε τα μαγικά του μέσα , μου την έβαλε και σε νάιλον και στην θηκούλα και άντε γεια .
2η επίσκεψη την Παρασκευή , κατευθείαν σηκώθηκε . Μιλήσαμε πάρα πολύ ώρα . Κάτσαμε και στο γραφείο του μου είπε 5-10 πράγματα . Ωραίος ήτανε. Ετοιμάζει καινούργιο site στο οποίο θα έχει και e-shop θα παρουσιάζονται όλες του οι πίπες & θα στέλνονται δωρεάν σ όλη την Ελλάδα είπε . Του λέω , αφού θα φτιάξετε e-shop άρα και οι τιμές θα πρέπει να είναι καλύτερες έτσι δεν είναι ? Στην αρχή μου λέει ναι , μετά μου τα γυρνάει και μου λέει ξέρεις το Φ.Π.Α & πρέπει να υπολογίσουμε και την αποστολή που θα είναι δωρεάν .Τα γυρνούσε . Λέω η λογική του e-shop είναι ότι ο καταναλωτής θα χει και καλύτερες τιμές σε σχέση μ ένα κατάστημα . Επειδή δεν έβγαζα άκρη σταματάω την κουβέντα και λέω άντε πάμε για την πίπα .Με τα πολλά διάλεξα μια γυριστή με αμμοβολή το μπωλ της . Κατά την γνώμη μου ωραία πίπα . Αυτά .
Θέλω να πω, πως σε μένα ήτανε πολύ εξυπηρετικός , ευγενικός , ήτανε συνέχεια δίπλα μου , τον ρωτούσα εκείνος απαντούσε χωρίς να δείχνει πως δυσανασχετεί . Ωραία ατμόσφαιρα . Εντάξει και μένα μου έδωσε την εντύπωση πως πρέπει να είναι δύσκολος άνθρωπος αλλά δεν με νοιάζει λες και θα τον κάνω πεθερό μου. Και τσιγκουνάκος πρέπει να είναι γιατί δεν πολύ κάνει παζάρια στις τιμές .
Μετά ξανά κάτσαμε στο γραφείο του όπου μου έδωσε και μια διεύθυνση για να παίρνω καπνό . Καλές εντυπώσεις μου άφησε .Θα τον πρότεινα ευχαρίστως .
 |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 2:12 pm Post subject: |
|
|
Εχω ακουσει πολλα μα δεν εχω παει στο εργαστηριο του και το οτι ενας κατασκευαστης καθησε και σου μιλησε για διαφορα ειναι θετικο.Αν θες βαλε φωτο τις πιπες που πηρες και πες μας τι παρατηρησες.Παζαρια δεν κανουν και μερικα καταστηματα που πουλανε πιπες ενω μερικα σου λενε να μην κοψει αποδειξη και να σου κανει ενα μικρο σκοντο φυσικα οχι οσο η αξια του φπα. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Feb 04, 2011 5:30 pm Post subject: |
|
|
| Μερικα απο τα κομματια του για να τα βλεπουμε συγκεντρωμενα. |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Feb 04, 2011 5:31 pm Post subject: |
|
|
| .... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 4:56 pm Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | | goku wrote: | | εγω εχω ακουσει πως μαλακωνουν και τις φτερνες! |
Δεν το έχω δοκιμάσει ........... Λες ???????? |
Τελικά τις μαλάκωσαν τις φτέρνες Γιώργο? Καθώς προέβεις σε μαζική πώληση των συγκεκριμένων καπνοσυριγγίων...
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 5:14 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | | SMOKETSES wrote: | | goku wrote: | | εγω εχω ακουσει πως μαλακωνουν και τις φτερνες! |
Τελικά τις μαλάκωσαν τις φτέρνες Γιώργο? Καθώς προέβεις σε μαζική πώληση των συγκεκριμένων καπνοσυριγγίων...
 |
Οχι δεν τις μαλάκωσαν.
Και για αυτό μέχρι στιγμής έχω πουλήσει 17.
Αλλά θεωρώ οτι οι Hetfield1979 και Ilias4 συνεχίζουν και θα είναι οι τελευταίοι που θα εγκαταλείψουν. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 11:22 pm Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | | Erinmore wrote: | | SMOKETSES wrote: | | goku wrote: | | εγω εχω ακουσει πως μαλακωνουν και τις φτερνες! |
 |
Οχι δεν τις μαλάκωσαν.
Και για αυτό μέχρι στιγμής έχω πουλήσει 17.
Αλλά θεωρώ οτι οι Hetfield1979 και Ilias4 συνεχίζουν και θα είναι οι τελευταίοι που θα εγκαταλείψουν. |
Μακάριοι οι ελπίζοντες...  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Aug 12, 2012 11:52 am Post subject: |
|
|
"ποδα ειναι και γυριζει" ,θα ξαναγυρισει καποτε.  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
|