| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Scoutboy71

|
Posted: Mon Jan 25, 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες!!!!! _________________ Τα πιο μεγάλα πράγματα τα έζησα μικρός
Τα όνειρά μου φτάναν ως τ' αστέρια
Κι όταν τις νύxτες έπεφτα, για ύπνο μοναχός
Θυμόμουν διακοπές και καλοκαίρια. |
|
| Back to top |
|
 |
fanos
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 2:57 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες! |
|
| Back to top |
|
 |
xwriatis

|
Posted: Mon Jan 25, 2010 6:37 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες! Να είσαι σίγουρος ότι η προσπάθεια σου θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Το κάπνισμα της πίπας δεν συγκρίνεται με άλλα καπνίσματα, εκτός ίσως από των καλών πούρων, αλλά και πάλι είναι διαφορετικό. _________________ Θέλω απεγνωσμένα ένα squat !!!
At the entrance to science, as at the entrance to hell, the demand must be made:
Qui si convien lasciare ogni sospetto
Ogni vilta convien che qui sia morta. |
|
| Back to top |
|
 |
morfeas

|
Posted: Fri Jan 29, 2010 10:16 pm Post subject: |
|
|
Δεν σας ειπα πως σας βρηκα btw, γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ειστε εσεις... αλλα ειδα κατι φοτος με μπυρες και λουκανικα και καταλαβα οτι κατα πασα πιθανοτητα ειστε εσεις...
ενας απο τους ιδιοκτητες μπυραριας κοντα στο μετρο του φιξ... ειχαμε μια κουβεντα για ασχετο θεμα και μου ειπε οτι γινονται κατι συναντησεις καπνιστων εκει.
αυτο εγινε κανα μηνα πριν ξαναμπω παλι στο αθλημα, και το θυμηθηκα και λεω για κατσε να ψαξω μηπως εχουν κανα site / forum...  |
|
| Back to top |
|
 |
fairlight

|
Posted: Fri Jan 29, 2010 10:53 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Fri Jan 29, 2010 11:31 pm Post subject: |
|
|
| morfeas wrote: | | ...ενας απο τους ιδιοκτητες μπυραριας κοντα στο μετρο του φιξ... ειχαμε μια κουβεντα για ασχετο θεμα και μου ειπε οτι γινονται κατι συναντησεις καπνιστων εκει... |
Μάθημα ζωής: Αλλη φορά να αποφεύγεις τους ιδιοκτήτες μπυραριών κοντα στο μετρό του φιξ...
...αν σου τύχει, μην αλλάξετε την κουβέντα του άσχετου θεματος γιατί μπορει να σου πει για συναντήσεις καπνιστών και...
...να βρεθείς μπλεγμένος
Κυριώς με άτομα που θελουν περισσοτερη ωρα να γεμισουν την πιπα τους στοιχίζοντας τα flakes με ακριβεια απο οση να ετοιμαστουν για να βγούν.  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Jan 30, 2010 9:51 am Post subject: |
|
|
αν ξαναπάς στη μπύραρια πές πως ήταν ωραία ,αλλά αφού μας απαγορεύει το κάπνισμα μέσα, πως να ξαναπάμε? _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
morfeas

|
Posted: Sat Jan 30, 2010 12:24 pm Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | | αν ξαναπάς στη μπύραρια πές πως ήταν ωραία ,αλλά αφού μας απαγορεύει το κάπνισμα μέσα, πως να ξαναπάμε? |
θα του το πω βεβαια!!!
πολυ κουφο μου ακουγεται. αφου απιτρεπετε το τσιγαρο, πως απαγορευεται η πιπα??? |
|
| Back to top |
|
 |
morfeas

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 3:26 am Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | | αν ξαναπάς στη μπύραρια πές πως ήταν ωραία ,αλλά αφού μας απαγορεύει το κάπνισμα μέσα, πως να ξαναπάμε? |
λοιπον, πηγα σημερα, καπνισμα μεσα παιζει κανονικα και ειδα και δυο ατομα με πιπα σε ασχετες παρεες.
του το ειπα του τυπου, και μου λεει οτι στην αρχη καπνιζαν εξω μεχρι κι αυτοι. ηταν μολι ειχαν μπει τα μετρα και τους την ειχαν πεσει για ελεγχους κλπ.
τωρα μου ειπε που ξαναγυρισαν στα νορμαλ τα πραγματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 9:18 am Post subject: |
|
|
| morfeas wrote: | | SMOKETSES wrote: | | αν ξαναπάς στη μπύραρια πές πως ήταν ωραία ,αλλά αφού μας απαγορεύει το κάπνισμα μέσα, πως να ξαναπάμε? |
λοιπον, πηγα σημερα, καπνισμα μεσα παιζει κανονικα και ειδα και δυο ατομα με πιπα σε ασχετες παρεες.
του το ειπα του τυπου, και μου λεει οτι στην αρχη καπνιζαν εξω μεχρι κι αυτοι. ηταν μολι ειχαν μπει τα μετρα και τους την ειχαν πεσει για ελεγχους κλπ.
τωρα μου ειπε που ξαναγυρισαν στα νορμαλ τα πραγματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. | Πολύ καλά τα νέα σου.Ευτυχώς γιατί είναι ωραίο μαγαζί, αλλά και λόγω μετρό βολεύει όλους να έρθουν πιό εύκολα.Στα υπόψη εκείνου που θα διοργανώσει τη συνάντηση ΜΑΡΤΙΟΥ _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
|