View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bez967

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:41 pm Post subject: Τσα!!!! |
|
|
Παιδια ολα καλα?Απουσιασα για ενα μεγαλο διαστημα το οποιο το περασα ομως στο νοσοκομειακι (για κανενα μηνα) και ολο αυτο γιατι ενας καλος κυριουλης προσγειωσε ενα λεωφορειο στο κεφαλι μου!!!!Τελοσπαντων ...
αντε καλη αρχη.Ξανα.. _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
I don't want to crack up before having flavoured
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:54 pm Post subject: |
|
|
Ο Χριστός και η Παναγία ρε φιλαράκο... τι λες τώρα...
Είσαι τελείως καλά? Τι ακριβώς συνέβη?  |
|
Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:57 pm Post subject: |
|
|
Και το λεωφορείο πως είναι???
Περαστικά σου και καλώς επέστρεψες. _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute.
Last edited by Mixman on Mon Apr 07, 2008 3:02 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:59 pm Post subject: |
|
|
α ρε ιορδανη αφησαμε και μια εκρεμοτητα γαμωτο...λοιπον ακου.εχεις δει πατιναζ στον παγο ε?εγω χρονια κανω το ιδιο στο δρομο.λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου και ενω ημουν στην ακρη(χρονια οδηγος ξερω πως να ειμαι στο δρομο..)επεσε ενα λεωφορειο επανω στο κεφαλι μου ακριβως και καταλαβαινεις.θα στα πω και απο κοντα καποια στιγμη..ασε τεραστια ταλαιπωρια αλλα δοξα το θεο...τα καταφερα.. _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 3:00 pm Post subject: |
|
|
Όλα περαστικά.
Ό μαλα...ματένιος πού είναι τώρα;;; _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 3:01 pm Post subject: |
|
|
αααα παει το παρμπριζ.ελπιζω να μη μου το χρεωσουν.αν και ικανους τους εχω!ο τυπος δεν ξερω που ειναι παντως απο την τροχαια βρηκα δικαιο.αυτο ελειπε _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 3:59 pm Post subject: |
|
|
Αφού δεν σου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι, πάλι καλά!! Περαστικά σου. |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 4:07 pm Post subject: |
|
|
ευχαριστω παιδια!αντε τα λεμε μεσα! _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 4:29 pm Post subject: |
|
|
Περαστικά ρε λεβέντη.
Επειγόντως «μάζωξι» για να γιορτάσουμε την επιστροφή του bez967 και να του ευχηθούμε από κοντά αυτό να είναι το τελευταίο δυσάρεστο στη ζωή του.
Φίλοι δεν ξέρω αν πιστεύετε στο «μάτι»...(εγώ πάντως πιστεύω γιατί με ματιάζουν συχνά πυκνά οι «θαυμάστριες» μου) αλλά μάλλον μας έχουν ματιάσει.Τρίτο παλληκάρι από την παρέα που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα.
Να ενημερώσω τη θεία μου τη ΣΟΥΛΤΑΝΑ να μας ξεματιάσει ???? _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
Last edited by SMOKETSES on Mon Apr 07, 2008 6:29 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 6:27 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ξαναήρθες και περαστικά bez.
Βλέπω ο smoketses έψαχνε ευκαιρία για να ξαναπούμε και θα συμφωνήσω μαζί του γιατί όπως συνηθίζω να λέω «με καλεί το καθήκον» _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:26 pm Post subject: |
|
|
oπ!περαστικα φιλε,δεν εχω τρακαρει ποτε και δεν ξερω πως ειναι,αλλα σιγουρα ειναι ενα δυνατο σοκ.ελπιζω ολα να ειναι οκ πλεον καλως επεστρεψες!! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:40 pm Post subject: |
|
|
goku η πλακα ειναι οτι δεν τρακαρα.πεζος ημουν ουσιαστικα...... _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:43 pm Post subject: |
|
|
το διαβασα λιγο βιαστικα να πω την αληθεια..
τι να πω,ευτυχως που δεν εγινε τιποτε.χαιρομαι  _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
|