| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tmarnier

|
Posted: Tue May 18, 2010 6:40 pm Post subject: Και τα σκυλιά δεμένα by WoodTurning |
|
|
| Πανέμορφες bulldog. |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Tue May 18, 2010 8:37 pm Post subject: |
|
|
 _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue May 18, 2010 9:28 pm Post subject: |
|
|
H πρώτη είναι Rodesian και η δευτερη Bulldog κατά μία σχολή ή αναποδα για άλλους. Η διαφορά είναι στο shank.
Και οι δύο είναι όμορφες. Μπράβο στον Κώστα που τελικά τα καταφέρνει καλα στα κλασικά σχέδια, κρατόντας προσωπικό χαρακτήρα. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue May 18, 2010 11:36 pm Post subject: |
|
|
H δεύτερη πίπα (όπως και αν λέγεται) μου αρέσει πιό πολύ.Αν ο Κώστας μου φτιάξει και ανάποδα την ασπίδα, θα είναι το επόμενο απόκτημα μου !!! _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Wed May 19, 2010 12:53 am Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Μπράβο στον Κώστα που τελικά τα καταφέρνει καλα στα κλασικά σχέδια, κρατόντας προσωπικό χαρακτήρα. |
Είναι γεγονός ότι όταν αποφασίσει να κατασκευάσει πιπένιες πίπες,τότε κάνει ωραία πράγματα. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Wed May 19, 2010 6:19 am Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | H πρώτη είναι Rodesian και η δευτερη Bulldog κατά μία σχολή ή αναποδα για άλλους. Η διαφορά είναι στο shank.
|
Και κατά άλλους (στους οποίους συγκαταλέγομαι και εγώ) και οι δύο είναι Bulldog. Αυτή η ονοματολογία στηρίζεται στο μπολ. Στις Rhodesian είναι πιο χαμηλό, σαν "πατημένο". |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed May 19, 2010 8:35 pm Post subject: |
|
|
Από όσα έχω διαβάσει δεν έχω βγάλει άκρη για το σωστό όνομα. Τις πλατιές τις λένε και squat bulldog. Θα ξέραμε το σωστό αν είχαμε ιστορικά στοιχεία για την προελευση των ονομάτων των σχημάτων. Ομως δεν έχω βρει τίποτα εκτός απο την προέλευση του ονοματος για τις poker. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Wed May 19, 2010 10:49 pm Post subject: |
|
|
Συνήθως χαρακτηρίζονται Rhodesian οι πίπες με στρογγυλό shank ενώ οι bulldog με τετράγωνο. Από την άλλη έχω δύo Stanwell Rhodesian με τετράγωνο shank. Τρέχα γύρευε .... _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
|
| Back to top |
|
 |
|