| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Iordanis

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:37 pm Post subject: |
|
|
Υ.Γ. Παππούς παππούς, αλλά με κάτι... πίπες, ΝΑΑΑ!!!
 |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:42 pm Post subject: |
|
|
| Iordanis wrote: | Υ.Γ. Παππούς παππούς, αλλά με κάτι... πίπες, ΝΑΑΑ!!!
:lolroll: |
με το συμπαθειο παντα !
παρεπιμπτοντως, τι "κατι πιπες να" ρε ιορδανη, αφου καπνιζεις nosewarmers !
τσ τσ τσ _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:45 pm Post subject: |
|
|
που να του χαριζανε και churchwarden : P _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 2:24 pm Post subject: |
|
|
Ε... ναι, το ξέχασα αυτό...
Και φυσικά με το συμπάθειο πάντα, σωστός!  |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed Jan 30, 2008 7:00 pm Post subject: |
|
|
Ο Δημήτρης ο φίλος της 5ης φάλαγγας θα φύγει Πέμπτη μεσημέρι γιά δουλειές στη Πελοπόννησο θα γυρίσει το βράδυ της Παρασκευής για τη συνάντηση και θα ξαναφύγει Σάββατο πρωϊ.
Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:10 pm Post subject: |
|
|
1 μπραβο για τον δημητρη! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
SID
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 1:24 pm Post subject: |
|
|
[quote="SMOKETSES"] | bez967 wrote: | να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
|
Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω, μήπως τα παραλές, γιατί σίγουρα ορισμένες πίπες του κου Αλέξανδρου ήταν εξαιρετικά καλές, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερες. |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 3:54 pm Post subject: |
|
|
[quote="SID"] | SMOKETSES wrote: | | bez967 wrote: | να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
|
Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω, μήπως τα παραλές, γιατί σίγουρα ορισμένες πίπες του κου Αλέξανδρου ήταν εξαιρετικά καλές, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερες. |
τ'ακους γιωργακη ?????? _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 8:30 pm Post subject: |
|
|
[quote="dm14"] | SID wrote: | | SMOKETSES wrote: | | bez967 wrote: | να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
|
τ'ακους γιωργακη ?????? |
Κάτι έχουν πάθει τα αυτιά μου τώρα τελευταία.Θα επισκεπτώ οπωσδήποτε εναν οφθαλμίατρο από Δευτέρα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
Last edited by SMOKETSES on Sun Mar 02, 2008 12:36 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 9:06 pm Post subject: |
|
|
[quote="SMOKETSES"] | dm14 wrote: | | SID wrote: | | SMOKETSES wrote: | | bez967 wrote: | να σας οδηγήσω στο ΝΑΟ.
|
τ'ακους γιωργακη ?????? |
Κάτι έχουν πάθει τα αυτιά μου τώρα τελευταία.Θα επισκεφωτώ οπωσδήποτε εναν οφθαλμίατρο από Δευτέρα. |
αυτια?σε οφθαλμιατρο?!  _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 4:38 pm Post subject: |
|
|
Συνεχιζω εδω μια κουβεντα που ανοιξε ο Chris για να παρακαλεσω ολους τους φιλους/θαυμαστες των πιπων του Κου Ζαβου να μας εξηγησουν επιτελους με επιχειρηματα γιατι θαυμαζουν τοσο τις πιπες του. Οι υπολοιποι νομιζω αναλυσαμε αρκετα γιατι δεν μας εντυπωσιαζουν. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 4:54 pm Post subject: |
|
|
| dm14 wrote: | | Συνεχιζω εδω μια κουβεντα που ανοιξε ο Chris για να παρακαλεσω ολους τους φιλους/θαυμαστες των πιπων του Κου Ζαβου να μας εξηγησουν επιτελους με επιχειρηματα γιατι θαυμαζουν τοσο τις πιπες του. Οι υπολοιποι νομιζω αναλυσαμε αρκετα γιατι δεν μας εντυπωσιαζουν. |
ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Δεν εχω παρει θεση ακομα για το αν μου αρεσουν η οχι οι πιπες του κυριου Ζαβου...Αρχισα διαφορετικη κουβεντα.Παω στη σχολη γιατι δινω εξεταστικη,χωροταξια, και θα απαντησω το βραδυ.
Θα ανοιξω και νεο post με τιτλο: "Γιατι μας αρεσουν οι πιπες που μας αρεσουν, κριτικη προσεγγιση της μορφης, συγκριση κ.τ.λ." |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 6:12 pm Post subject: |
|
|
| Chris wrote: | | dm14 wrote: | | Συνεχιζω εδω μια κουβεντα που ανοιξε ο Chris για να παρακαλεσω ολους τους φιλους/θαυμαστες των πιπων του Κου Ζαβου να μας εξηγησουν επιτελους με επιχειρηματα γιατι θαυμαζουν τοσο τις πιπες του. Οι υπολοιποι νομιζω αναλυσαμε αρκετα γιατι δεν μας εντυπωσιαζουν. |
ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Δεν εχω παρει θεση ακομα για το αν μου αρεσουν η οχι οι πιπες του κυριου Ζαβου...Αρχισα διαφορετικη κουβεντα.Παω στη σχολη γιατι δινω εξεταστικη,χωροταξια, και θα απαντησω το βραδυ.
Θα ανοιξω και νεο post με τιτλο: "Γιατι μας αρεσουν οι πιπες που μας αρεσουν, κριτικη προσεγγιση της μορφης, συγκριση κ.τ.λ." |
Μα δεν αναφερομουν σε σενα.
Φυσικα μπορεις και επιβαλλεται να μας πεις τη γνωμη σου. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 6:17 pm Post subject: |
|
|
Περιμενω/-νουμε με αγωνια τις πρωτες τεκμηριωμενες αποψεις γιατι οι πιπες alexander ειναι τοσο καλες.....
Προσωπικα δεν θελω ν'ακουσω ακομα μια φημη/επιφωνημα/ψιθυρο απο τον ναο ή το περιστυλιο, αλλα την αποψη του Γιωργου, του Νεστορα και οποιου αλλου νομιζει και θελει.
Περιμενω με αγωνια. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Mar 06, 2008 12:26 am Post subject: |
|
|
| dm14 wrote: | Περιμενω/-νουμε με αγωνια τις πρωτες τεκμηριωμενες αποψεις γιατι οι πιπες alexander ειναι τοσο καλες.....
Προσωπικα δεν θελω ν'ακουσω ακομα μια φημη/επιφωνημα/ψιθυρο απο τον ναο ή το περιστυλιο, αλλα την αποψη του Γιωργου, του Νεστορα και οποιου αλλου νομιζει και θελει.
Περιμενω με αγωνια. |
Η ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ, ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ......ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
| Back to top |
|
 |
tso-giannis

|
Posted: Fri Sep 17, 2010 11:09 am Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | | Μην ξεχνάτε, δεν παίρνουν φίλτρο ενεργού άνθρακα οι απλές. Ή έτσι νομίζω. Δείτε το καλύτερα αν σας ενδιαφέρει. |
Ο Alexander έχει μη ;υγροστατικες που παίρνουν 9mm 6mm και καθόλου φίλτρο.
Αυτές που έχει στο site είναι χωρίς φιλrτο _________________ Pipe Restorer
The_Pipe_Genie
https://www.facebook.com/pipe.genie/ |
|
| Back to top |
|
 |
Aiolos

|
Posted: Fri Sep 17, 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
Και κατι άλλο...
Οι τιμες που ςχει στο σαιτ με τις τιμες που θα ακουσετε απο κοντα απεχουν πολυ!!! Προς τα πανω εννοειται...
Η εξηγηση που εδωσε, ειναι "λογω αυξησης της τιμης του καπνου"
Λετε να ακριβηνουν και τα αυτοκινητα γιατι ακριβηνε η βενζινη?  |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Sep 17, 2010 11:55 am Post subject: |
|
|
Νομιζω ισχυε και παλαιοτερα αυτο με την διαφοροποιηση των τιμων του. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
|