| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
WoodTurningGR

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 6:12 pm Post subject: |
|
|
Να μία Dunhill που μου αρέσει κι εμένα πολύ -για να μην λέτε:
Dunhill "Eight Ball" Shell Briar 3 Sterling Silver (άφιλτρη)
Αν και το επιστόμιο δεν θα το ήθελα να ανοίγει τόσο στο τέλος.
 _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 7:26 pm Post subject: |
|
|
Αν την αντιγράψεις να το κάνεις ακριβώς. Τα επιστόμια των Dunhill είναι από τα καλύτερα στα δοντια. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 7:36 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Τα επιστόμια των Dunhill είναι από τα καλύτερα στα δοντια. | Και αν έχουν πρόβλημα τα δόντια σου ??? _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 7:47 pm Post subject: |
|
|
αν του πέσει κανένα (δόντι) το θέλω!!!
μαζεύω αντίκες!!! _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
atleti

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 8:43 pm Post subject: κούκλα |
|
|
| Ωραία πίπα, όσο αφορά το επιστομιο συμφωνώ με τον Κώστα |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 8:52 pm Post subject: |
|
|
Κώστα αν δεν ανοίξει το επιστόμιο θα είναι σαν καλαμάκι...
Αυτές οι Dunhill με το μαύρο μπολ και το cumberland επιστόμιο είναι τελικά φετίχ. Να έβρισκα καμια... _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 9:10 pm Post subject: |
|
|
Πολύ όμορφη η καπνοσύριγγα αλλά το ίδιο όμορφα και τα 1050 EURO για την αποκτήσεις _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Spartan18

Joined: 12 Aug 2010 Posts: 76 Location: Oyne, Aberdeenshire, UK
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 11:20 pm Post subject: |
|
|
Τι να πω ρε παιδια...Οσες Dunhill εχω δει μεχρι τωρα δεν μου γεμιζουν το ματι (μπορει να χρειαζομαι οφθαλμιατρο)...Νεος στον χωρο της πιπας ειμαι, και ουτε ποτε ειχα την ευκαιρια να καπνισω καμια απλα η παρατηρηση μου βασιζεται καθαρα στην εντυπωση που μου κανουν.
Οταν υπολογιζω και την τιμη τους δε, πεφτουν στα ματια μου ακομη περισοτερο...πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο το "brand premium" στην συγεκριμενη εταιρια.
Εχω καποια εμπειρια ομως στο τομεα του πουρου και στα humidors...Και εχω δει humidors της Dunhill ανω των 1000 Euro που ειναι υποτιθεται κατασκευασμενα με τα καλυτερα ξυλα και η ουσια ειναι οτι εχουν 1 χιλιοστο καλο ξυλο επενδυση και το υπολοιπο τοιχωμα ειναι MDF.
Την κανουν την δουλεια τους καλα? Βεβαιος...αλλα σιγουρα δεν αξιζουν την τιμη τους...ουτε για τα μισα δεν αξιζουν.
Με τον κινδυνο να σας εχω κουρασει με τα λεγομενα μου αναρωτιεμαι αν ισχυει το ιδιο και με τις πιπες τους? Πολυ μοστρα και απο ουσια τιποτε.. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 11:29 pm Post subject: |
|
|
| Spartan18 wrote: |
Την κανουν την δουλεια τους καλα? Βεβαιος...αλλα σιγουρα δεν αξιζουν την τιμη τους...ουτε για τα μισα δεν αξιζουν.
αναρωτιεμαι αν ισχυει το ιδιο και με τις πιπες τους? Πολυ μοστρα και απο ουσια τιποτε.. |
Τι λες ειναι δυνατον οι Dannie? _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 11:29 pm Post subject: |
|
|
Ωχ, βάλε κράνος
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω για την υπερτίμηση και για το ότι αισθητικά δεν μου πολυαρέσουν. Στην ουσία όμως (ποιότητα ξύλου/επιστομίου, κατασκευή) θεωρούνται εξαιρετικές. _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Wed Sep 29, 2010 11:54 pm Post subject: |
|
|
| Spartan18 wrote: | Τι να πω ρε παιδια...Οσες Dunhill εχω δει μεχρι τωρα δεν μου γεμιζουν το ματι (μπορει να χρειαζομαι οφθαλμιατρο)...Νεος στον χωρο της πιπας ειμαι, και ουτε ποτε ειχα την ευκαιρια να καπνισω καμια απλα η παρατηρηση μου βασιζεται καθαρα στην εντυπωση που μου κανουν.
Οταν υπολογιζω και την τιμη τους δε, πεφτουν στα ματια μου ακομη περισοτερο...πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο το "brand premium" στην συγεκριμενη εταιρια.
Εχω καποια εμπειρια ομως στο τομεα του πουρου και στα humidors...Και εχω δει humidors της Dunhill ανω των 1000 Euro που ειναι υποτιθεται κατασκευασμενα με τα καλυτερα ξυλα και η ουσια ειναι οτι εχουν 1 χιλιοστο καλο ξυλο επενδυση και το υπολοιπο τοιχωμα ειναι MDF.
Με τον κινδυνο να σας εχω κουρασει με τα λεγομενα μου αναρωτιεμαι αν ισχυει το ιδιο και με τις πιπες τους? Πολυ μοστρα και απο ουσια τιποτε.. |
Θα συμφωνήσω στη βάση! Και γι'αυτό δεν παίρνω θέση γενικά (όπως για τις δύο του Αργύρη πρόσφατα).
Οι Αγγλοι διδάσκουν κομψότητα. Εχοντας όμως κατά νου τη φήμη τους, προσπαθώ σε πολλές φόρμες να βρω αυτό που τυχόν έπρεπε να υπάρχει και δεν το βρίσκω.
Και θα διαφωνήσω στο "μόστρα". Δεν βλέπω το ξύλο στις περισσότερες και εάν το δω, δεν είναι αυτό που περίμενα από "μόστρα". _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 2:38 am Post subject: |
|
|
Έχετε καπνίσει καμία? _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 7:13 am Post subject: |
|
|
Συμφωνώ μαζί σου Spartan18 για τις υπερτιμημένες τιμές τους. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 8:53 am Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | | Έχετε καπνίσει καμία? |
Ωχ! Θάχουμε κι εκεί θέματα?
Προφανώς σαν καπνιστικό εργαλείο είναι καλές.Αλλοίμονο να είχανε κι εκεί πρόβλημα!
Το αν είναι καλό το ξύλο τους όμως, δεν σημαίνει κάτι. Πολλές "κατηγορίες" κάτω κατασκευαστές, παραδίδουν ανώτατης ποιότητας εργαλεία. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 10:02 am Post subject: |
|
|
Κάτσε ρε συ Κώστα. Λέμε διάφορα χωρίς να έχουμε δοκιμάσει? Δεν είπα εγώ ότι η Dunhill και η κάθε Dunhill δεν εκμεταλλεύεται το brand name που έχει χτίσει. Αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που το έχει χτίσει. Και δεν ξέρω τί μου λες εσύ αλλά εγώ ξέρω πως την στιγμή που μιλάμε μπορώ να αγοράσω Dunhill στην Αθήνα καινούργια με λιγότερα από 150 Ευρώ. Θα μου βρεις μια αντίστοιχη πίπα από κατασκευαστή δυό σκάλες κάτω?
Η ένστασή μου δεν ήταν όμως στο ότι λέτε ότι είναι υπερτιμολογημένες όσο στην κριτική χωρίς δοκιμή. Καλώς ή κακώς την σωστή μηχανική ρευστών στις άφιλτρες την θες. Ε αυτήν την πλερώνεις. Σου προσφέρει και καλά υλικά, προσεγμένο φινίρισμα και το κυριώτερο σωστό ποιοτικό έλεγχο οπότε βγαίνει μια πιο ακριβή τιμή. Δεν μιλάω για κομμάτια που εκμεταλλεύονται την συλλεκτικότητα που έχει αποκτήσει η φίρμα και όντως υπερτιμολογούνται επίτηδες. Μιλάω για τις απλές σειρές. _________________ Politically incorrect.
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 11:25 am Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | | ...και το κυριώτερο σωστό ποιοτικό έλεγχο... |
Αυτό θα το ήθελα κι εγώ και εάν ίσχυε θα το έγραφα και θα το τόνιζα. Είναι σπουδαίο ατού κάθε κατασκευαστή.
Ομως κι εσύ γνωρίζεις για ΠΟΛΛΑ κομμάτια με κατασκευαστικά λάθη, αλλά και δικός μας συμφορουμίτης που τόλμησε να δώσει μπόλικα χρήματα για μία τέτοια, το μετάνιωσε όταν είδε την όλη κατασκευή και ...την επέστρεψε. Αν θέλει ας μιλήσει...
Δεν θα έπρεπε να το ισχυριστείς και μάλιστα σαν το κυριότερο. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Thu Sep 30, 2010 1:04 pm Post subject: |
|
|
Όχι δεν γνωρίζω για πολλά κομάτια με κατασκευαστικά λάθη. Γνωρίζω πως υπάρχουν αλλά συνήθως είναι λάθη εξωτερικού σχεδιασμού στο σχήμα του μπολ. Επίσης δεν ξέρω για το μέλος του φόρουμ που λες, δώσε ένα λινκ να διαβάσω να μάθω και εγώ.
Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να συνεχίσουμε εδώ αυτή την κουβέντα. Έχει ξανανοίξει πολλές φορές πχ: εδώ _________________ Politically incorrect.
|
| Back to top |
|
 |
|