pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Vauen
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kodikos

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Το κάνεις πολύπλοκο ενώ είναι πιο απλό. Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι συζήτηση περί ριξίματος γυναικών είναι πρέπουσα σε φόρουμ που μπορεί να διαβάζουν και γυναίκες όποτε ας το αφήσουμε.
Πάλι καλά.

Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν ειναι απλο αυτο προσπαθησα να σου πω.Τελος παντων δεν ειπα οτι εφευρεθηκε καποιος τροπος ουτε εφτιαξα εγω το βιντεο ή το υποστηριξα ως ανδροπρεπη διαφημιση.Ας μεινουμε λοιπον στα συμφωνα με εμας "λαθη" του Mr Γοη κι ας συνεχισουμε περι πατηματος κ.ο.κ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kodikos

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν σου ειπε κανεις οτι εκανες κάτι. Very Happy

Κι εγω παταω με αναμενη ακομα την πιπα. Δεν εχω βρει διαφορά.

Πάλι καλά.

Back to top
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

Απορω στο βιντεο πως δεν μας εδειξαν πως και το tin του καπνου οτι ειναι Vauen.
Back to top
TheGreatDalmuti

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

Μάλλον επειδή απαγορεύεται η διαφήμηση καπνού πολλά χρόνια τώρα.

In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is.
Back to top
View user's profile Send private message
morfeas

PostPosted: Fri Apr 02, 2010 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

παντως, περα απ το βιντεο κλπ, εχει φανταστικα σχεδια η vauen. και μεγαλη γκαμα.
Back to top
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Fri Apr 02, 2010 10:14 pm    Post subject: Reply with quote

Παει να πιασει απο τον μικρο μεχρι τον μεγαλο πελατη.Να πω την αληθεια μεχρι 100Ε τα δινω σε αυτην την κατα τα αλλα αξιοπιστη μαρκα.
Back to top
MHTSOS

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 1:07 am    Post subject: Reply with quote

Γειά χαρά σε όλους!
Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου δίνατε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω εταιρία καθώς έχω την σκέψη να αγοράσω τα πρώτα μου καπνοσυρίγγια από αυτήν. Οι λόγοι είναι οικονομικοί (όντας και φοιτητής) αλλά και επειδή μου έδωσε την εντύπωση ενός κατασκευαστή με κύρος (και δεν αναφέρομαι στο trailer Wink ...).

Εδώ είναι η πρώτη:
Collection: Classic Model/Art.-No.: 4661
και εδώ η δεύτερη:
Collection: Deluxe Model/Art.-No.: DL 014 N

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και πληροφορία...
Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς αυτό το forum δεν νομίζω να είχα ιδέα ούτε για το ένα εκατοστό από αυτά που έμαθα εδώ μέσα.
Back to top
tso-giannis

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 2:34 am    Post subject: Re: Vauen Reply with quote

Marbella wrote:
ΒΑΟΥΕΝ βίντεο!
http://www.vauen.de/content/en/Pipe_manufacturing/10.5.html

πολυ ωραίο βιντεο πράγματι...

Back to top
tso-giannis

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 3:11 am    Post subject: Reply with quote

kodikos wrote:
. Πέραν του σαρκασμού θεωρώ το στυλ διαφήμισης «αγοράστε αυτό και θα γα…» πολύ χαζό.

Απλά σκεφτείτε οτι μέσα στους αιώνες, οποιαδηποτε οικονομικη δραστηριότητα εχει ως σκοπο την απόκτηση πλουτου. Ο πλουτος και η δύναμη που συνεπαγεται αυτου, εχει ως βασικό λογο υπαρξης την εξασφάληση μιας ανετης ζωης...
Αρα λοιπον, το να κατεχεις σημαινει οτι ζεις ανετα...
Αν ημουν γυναικα και με αφηναν να επιλεξω αναμεσα σε δυο ανδρες με παρομοια χαρακτηριστικα και διαφορά στο πορτοφολι, σιγουρα θα επελεγα τον πιο ευπορο, αφου θα εξασφάλιζε και σε μενα μια ανετη ζωη...
Επομένως, η επιδειξη του πλουτου εχει ως στοχο την αναγνωριση απο το κοινωνικο συνολο και δη απο τις γυναικες...Η αγορά ειδων πολυτελειας βρίσκεται αλλωστε στην τεταρτη βαθμιδα των αναγκων του ανθρωπου. Τρίτη ειναι η αναγκη της κοινωνικοτητας-κοινωνικοποιησης-συντροφηκοτητας, και πεμπτη η αναγκη της αυτοολοκλήρωσης, η οποια δε σχετίζεται με υλικα αγαθα, αλλα προυποθετει την καλυψη των βασικων βιολογικων αναγκων (πρωτη βαθμιδα) καθως και την αναγκη για ασφαλεια, πχ στεγη, ασφαλεια υγειας και λοιπα(δεύτερη βαθμίδα).
Συμφωνα με το marketing, όσο πιο πολυ νιώθεις οτι χρειαζεσαι κατι, τοσο πιο πολυ το ποθεις, και αρα τοσο πιο πολλες πιθανότητες υπάρχουν να το αποκτήσεις....
Άρα η συγκεκριμένη διαφήμιση, καθώς και εκατομυρια αλλες, προσπαθούν να σε πείσουν, οτι το προιον πολυτελειας, το οποιο κανονικά αφορά την τεταρτη βαθμιδα αναγκων, αφορά την τρίτη, και σου καλύπτει την αναγκη για συντροφικότητα....
Αντίστοιχα, αν σε κανω να πιστέψεις οτι χρειάζεσαι τα επώνυμα ακριβά δημητριακα εξίσου με το ψωμι, (πράγμα που δεν ισχυει) θα θεωρίσεις την αναγκη για δημιτριακα πρωτογενή, και θα υποχρεωθείς να την καλυψεις αμεσα.Θα αγοράσεις ενα προιον δηλαδη, που σου προσφερει επιπλεον απολαυση, και οχι απλη τροφη, θεωροντας το απαραιτητο, ενω δεν ειναι.

Το συμπερασμα λοιπον ειναι ενα...
Στη διαφημιση, σε χτυπαω εκει που εισαι ευαλωτος...
Και επειδη εμεις οι αντρες είμαστε εκπληκτικα ευαλωτοι στον συγκεκριμενο τομεα, ο παρων τυπος διαφημισης είναι ο πλεον αποδοτικός, εστω και ενδομηχα, οταν απευθυνεται σε ανδρες.

Αυτο ειναι το καπηταλιστικο συστημα, και αυτη ειναι η φυση των ανθρώπων... This is us!!!

Back to top
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 9:17 am    Post subject: Reply with quote

MHTSOS wrote:
έχω την σκέψη να αγοράσω τα πρώτα μου καπνοσυρίγγια από αυτήν. Οι λόγοι είναι οικονομικοί (όντας και φοιτητής) αλλά και επειδή μου έδωσε την εντύπωση ενός κατασκευαστή με κύρος

Οι πιπες της Vauen ειναι ακριβες ιδιως και για σενα που εισαι φοιτητης.Η εν λογω εταιρια αν και ειναι λιγο μπερδεμενη στο στυλ μιας και προσπαθει να βγαλει καθε σχεδιο ειναι πολυ καλη.Βγαζει τα κομματια μεσω τορνου αρα ολα καθε τυπου ειναι ιδιων διαστασεων δεν υπαρχει δηλαδη το χειροποιητο οπως σε αλλες μαρκες.
Θα προτεινα να παρεις 1-2 της βασικης της σειρας και αργοτερα οταν αποκτησεις καποια πειρα συν χρηματα να παρεις κατι αλλο.η φιρμα ειναι αξιοπιστη με προσεγμενο φινιρισμα και κυρος.

Back to top
MHTSOS

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Σ.Σ. Και οι δύο μαζί θα μου κοστίσουν γύρω στα 100 ευρώ τα οποία τα έχω κρατημένα γι αυτό το σκοπό. Άλλωστε πήρα την απόφαση να ξεκινήσω με 2 για να τις ξεκουράζω εναλάξ και να μην "κάψω" καμία στο κάπνισμα...
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Εαν ειναι ετσι φιλε μου τοτε ΟΚ.Καλο ειναι σε ενα "σχεδιο" να εχεις 2-3 επιλογες ταγμενες σε διαφορετικα ειδη καπνου.Ειναι ομορφο οπτικα και πρακτικο για μια συλλογη,με ηρεμια και σκεψη και θα δεις εν καιρω ποσο ωραιο θα ειναι το αποτελεσμα.
Back to top
MHTSOS

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Έτσι πιστεύω. Δεν θέλω να βιαστώ και κάνω κανένα λάθος. Μέσα στο μήνα ελπίζω να τις έχω, οπότε και θα έχω μία προσωπική γνώμη και καμία φωτό για να ανεβάσω...
kodikos

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

@MHTSOS: Πάρε άφοβα Vauen. Είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους. Έχω τρείς και είναι πολύ ευχαριστημένος για το πόσο που στοίχησαν. Είναι μέσα στις καλές βιομηχανοποιημένες πίπες.

@tso-giannis: Τα ξέρω όλα αυτά. Είμαι έμπορος και ασχολούμαι πολύ με το marketing. Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες με τα δικά τους προβλήματα και ανασφάλειες. Η διαφήμιση βρίσκει τα αδύνατα σημεία και τα χτυπάει. Όμως υπάρχουν πράγματα που το στυλ αυτό είναι υπερβολικό. Καμιά γυναίκα δεν θα καταλάβει αν η πίπα που καπνίζουμε είναι των 20 ή των 1000 ευρώ.

Πάλι καλά.

Back to top
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Mhtsos: αφου βρεις ποια πιπα σου αρεσει ψαξε σε διαφορα καταστηματα γιατι οι τιμες ποικιλουν.Προσοχη στα μεταφορικα που βαζει το καθενα να μην σου κοστισει περισσοτερο απο οτι υπολογιζες σε σχεση με αλλο μαγαζι.Υπαρχουν σχεδια σε "στοκ" των οποιων οι τιμες εχουν πεσει,στα κεντρικα site της καθε εταιριας βρισκεις τα υπαρχων μοντελα.

Tso-giannis: εκ παλαιοτατων χρονων οι γυναικες εχουν λεΦτα αισθηματα και οπως οι γατες πανε σε αυτον που δινει τα περισσοτερα.

Kodikos: εννοια σου και ιδιως οι παντρεμενες ψαχνουν να βρουν αποδειξεις ποσο κανουν οι πιπες και οι καπνοι,κι οχι μονο σε αυτα τα αντικειμενα μα και κινητα-σταθερα-εισητηρια και τα συναφη να ξερουν που και τι ξοδευεις.

Back to top
tso-giannis

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

kodikos wrote:

@tso-giannis: Τα ξέρω όλα αυτά. Είμαι έμπορος και ασχολούμαι πολύ με το marketing. Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες με τα δικά τους προβλήματα και ανασφάλειες. Η διαφήμιση βρίσκει τα αδύνατα σημεία και τα χτυπάει. Όμως υπάρχουν πράγματα που το στυλ αυτό είναι υπερβολικό. Καμιά γυναίκα δεν θα καταλάβει αν η πίπα που καπνίζουμε είναι των 20 ή των 1000 ευρώ.

ναι αλλα καταλαβαίνει οτι το αμαξι που οδηγουμε εχει 6 και οχι 60 χιλιαρικα...
το ζητημα δεν ειναι η μαρκα της πιπες, αλλα η δυνατοτητα να την καπνίζεις, ιδίως τωρα...

Back to top
kodikos

PostPosted: Sat Oct 02, 2010 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Άλλο οι παντρεμένες. Αυτές μάλλον θέλουν να ξέρουν τι ξοδευει ο αντρας τους για τον ευατό του και όχι για εκείνες. Γιατί δεν θέλουν να αγοράσει μια πίπα των 500 ευρώ. Θέλουν της αγοράσει ένα φόρεμα των 480 και αυτός να μιά πίπα των 20. Laughing
Τέλος πάντων όλα είναι σχετικά. Και ότι και να λέμε ή σατυρίζουμε και στα δύο φύλλα υπάρχουν και σωστά και λάθος άτομα.

Πάλι καλά.

Back to top
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum