| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Oct 17, 2010 9:24 pm Post subject: WALLPAPER |
|
|
Βρήκα αυτή τη φωτό και την έχω βάλει ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας μου.Το καπνό δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά μου άρεσε η φωτό.
Ας ανεβάσουμε λοιπόν και άλλες τέτοιες φωτό,
αλλά το βασικότερο οι 3 φωτογράφοι του forum nickthegriek TheGreatDalmuti και Hetfield1979 ας κάνουν 3-4 καλές προσφορές πρός το forum και τα μέλη του.
ΥΓ όποιος θέλει μπορώ να τη στείλω σε μεγάλη. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
Last edited by SMOKETSES on Mon Oct 18, 2010 9:22 am; edited 4 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Mon Oct 18, 2010 8:15 am Post subject: |
|
|
Γιώργο ο καπνός είναι καλός (καμία σχέση με τους άλλους Mac Baren είναι ας πούμε ηαπό την Lux σειρά του)
Δεν κατάλαβα ακριβώς τί θες να κάμνομεν? Να φτιάξω πχ βιενέτες με τις πίπες και τους καπνούς μου και να τις φωτογραφίζω? Να φτιάξετε εσείς (πχ σε μια συνάντηση) και να έρθω να φωτογραφίσω? Να βρω ένα μοντέλο σαν αυτό στη φωτό του Μαυρογιάλουρου και να το φωτογραφίσω (δεν ειν' κακή ιδέα )
Εκσπλέιν πλιζ.. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Mon Oct 18, 2010 8:19 am Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | | Γιώργο ο καπνός είναι καλός (καμία σχέση με τους άλλους Mac Baren είναι ας πούμε ηαπό την Lux σειρά του) | Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία.Θα τον τιμήσω.
| TheGreatDalmuti wrote: | | με τις πίπες και τους καπνούς μου και να τις φωτογραφίζω? | Προσπάθησε να βγάλεις, σε παρακαλώ 2-3 φωτογραφίες με μιά πίπα και 1-2 καπνούς, με ένα ωραίο ντεκόρ.Ξέρεις εσύ πως θα τη φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Mon Oct 18, 2010 8:49 am Post subject: |
|
|
(Ok θα το έχω υπόψιν) _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Oct 18, 2010 9:13 am Post subject: |
|
|
Γιώργο βλέπω ότι έχεις wallpaper ίσια πίπα...
Γιατί άραγε;
Μήπως εκτός από κρυφοβιρτζινιακός είσαι και κρυφοίσιος;
Αντε και είς ανώτερα... και κρυφοάφιλτρος  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Tue Oct 19, 2010 11:58 am Post subject: |
|
|
Οντως.
Κάτι άσχετο, (βασικά ειναι σχετικότατο αλλά μ' αυτά και μ' αυτά...) κανονικά μια επιφάνεια εργασίας δεν πρέπει να είναι πολύ έντονη και με πολλά στοιχεία για να βρίσκεις εύκολα τα εικονίδια. Να το λάβουμε υπ' όψιν αυτό? Δηλαδή η φωτό να είναι φτιαγμένη για επιφάνεια εργασίας με χρειστικές παραμέτρους?
Στην φωτό του Αργύρη πχ έχουμε ένα ουδέτερο οπτικά φόντο και την πίπα που το στολίζει σε μία γωνία για να μην μπερδεύει. _________________ Politically incorrect.
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Oct 19, 2010 5:35 pm Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | Βρήκα αυτή τη φωτό και την έχω βάλει ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας μου.Το καπνό δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά μου άρεσε η φωτό.
Ας ανεβάσουμε λοιπόν και άλλες τέτοιες φωτό,
αλλά το βασικότερο οι 3 φωτογράφοι του forum nickthegriek TheGreatDalmuti και Hetfield1979 ας κάνουν 3-4 καλές προσφορές πρός το forum και τα μέλη του. |
Γιώργο έχω μία απορία. Στο θέμα σου υπάρχουν υποερωτήματα, όπως το καταλαβαίνω εγώ:
α) Αν έχουμε για wallpaper κάτι σχετικό με τις πίπες και τι είναι αυτό;
β) Αν κάποιοι θέλουν να βρουν και να βάλουν φωτογραφίες από εξωφορουμικούς που θα μπορούσαν να είναι wallpaper;
γ) Αν κάποιοι, κυρίως αυτοί που ασχολούνται με φωτογραφία, θέλουν να κάνουν κάποια σύνθεση σχετική με το χόμπι μας, ώστε όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει στην επιφάνεια εργασίας του;
Είναι όλα τα παραπάνω μαζί; _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:37 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Γιώργο έχω μία απορία. Στο θέμα σου υπάρχουν υποερωτήματα, όπως το καταλαβαίνω εγώ:
α) Αν έχουμε για wallpaper κάτι σχετικό με τις πίπες και τι είναι αυτό; | Τάσο μου πιστέυω ότι χρειάζονται 3 αντικείμενα στη φωτό (π.χ. πίπα-καπνός-ποτήρι-αναπτήρας-tamper)
| kodikos wrote: | | β) Αν κάποιοι θέλουν να βρουν και να βάλουν φωτογραφίες από εξωφορουμικούς που θα μπορούσαν να είναι wallpaper; | Και εγώ στη πρώτη φωτό έβαλα μιά εξωφορουμική όπου κάλυψα το logo της εταιρείας.
| kodikos wrote: | | γ) Αν κάποιοι, κυρίως αυτοί που ασχολούνται με φωτογραφία, θέλουν να κάνουν κάποια σύνθεση σχετική με το χόμπι μας, ώστε όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει στην επιφάνεια εργασίας του;; | Αυτό ζήτησα από τους φωτογράφους του forum nikcthegreek TheGreatDalmuti Hetfield1979 _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 12:09 am Post subject: |
|
|
Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι ρώτησα για να δω αν κατάλαβα καλά. Δεν θα συμμετάσχω παραπάνω στο θέμα επειδή το wallpaper μου είναι σκέτο μαύρο, ακόμα και το screensaver μου σκέτη μαύρη οθόνη. Οτιδήποτε άλλο με ενοχλεί όταν είμαι μπροστά σε υπολογιστή και ως εκ τούτου αν τελικά βγει κάτι για το φόρουμ θα με συγχωρέσει ο συνθέτης του που δεν θα το χρησιμοποιήσω. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
| Back to top |
|
 |
Hetfield1979

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 2:50 pm Post subject: |
|
|
Στα πρόχειρα για να χαλαρώσουμε λίγο
ΥΓ> Γιώργο ειλικρινά με τιμάς να με αναφέρεις αλλά απέχω πολύ απ' το αναφέρομαι ως φωτογράφος. _________________ Βασίλης Δημητρόπουλος
"Et in Arcadia ego"
-------------------------------------------------------
Υγροπαγιδευμένος Ασπιδοφόρος
Σε τι διαφέρουν τα English από τα Balkan δεν μου είναι ξεκάθαρο, τα κυνηγάω και τα δύο μανιωδώς.
Στη Latakia μου θέλω και κάμποσο Oriental, ενίωτε και μερική Virginia, ενδεχωμένος και λίγο Cavendish.
------------------------------------------------------- |
|
| Back to top |
|
 |
dr.syk

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 3:43 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Don't crack under pressure!!! |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 4:39 pm Post subject: |
|
|
Βασίλη ωραίο είναι, αλλά δεν πρέπει να είναι παράλληλο για να μπει στην επιφάνεια εργασίας ???Πάντως η μεγαλύτερη τιμή που σου γίνεται, είναι ότι ο κύριος dr.syk έγραψε μετά από πάρα πολύ καιρό και μάλιστα επαινετικά λόγια για σένα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 4:50 pm Post subject: |
|
|
είναι για επιφάνεια εργασίας iPad _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 4:54 pm Post subject: |
|
|
Να δώσει ο καθένας τη μάρκα των καπνών του, πιπών και tamper και να μας ετοιμάσει ένα για κάθε μέλος ο Βασίλης...
Μπράβο Βασίλη!
(Πέραν του αστείου: Πολύ ωραία εφέ) _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Hetfield1979

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 5:08 pm Post subject: |
|
|
| takis wrote: | | είναι για επιφάνεια εργασίας iPad |
αυτό
Γιώργο ενδεχομένως έχεις δίκιο αλλά...... έτσι βγήκε.
Υποκειμενικά και κάπως παρακινημένος και από το σχόλιο του kodikos (που έχουμε το ίδιο γούστο - μαύρο - στο συγκεκριμένο θέμα) μου βγήκε κάτι τέτοιο γιατί δένει με την υπόλοιπη μαυρίλα και μου αφήνει χώρο για εικονίδια στα πλάγια. Απλά είναι του γούστου μου.
 _________________ Βασίλης Δημητρόπουλος
"Et in Arcadia ego"
Σε τι διαφέρουν τα English από τα Balkan δεν μου είναι ξεκάθαρο, τα κυνηγάω και τα δύο μανιωδώς.
Στη Latakia μου θέλω και κάμποσο Oriental, ενίωτε και μερική Virginia, ενδεχωμένος και λίγο Cavendish.
|
| Back to top |
|
 |
Hetfield1979

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 5:29 pm Post subject: |
|
|
| WoodTurningGR wrote: | Να δώσει ο καθένας τη μάρκα των καπνών του, πιπών και tamper και να μας ετοιμάσει ένα για κάθε μέλος ο Βασίλης...
|
εεεεεεεεεεε ίσως χρειαστούν κάποια δείγματά και από τα 3 για να ολοκληρωθεί η φωτογράφηση
Ο φωτογράφος δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την παράδοση των δειγμάτων καπνού μετά το πέρας της φωτογράφησης _________________ Βασίλης Δημητρόπουλος
"Et in Arcadia ego"
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 8:50 am Post subject: |
|
|
Καταπληκτική φώτο (ειδικά με το ξύλινο κουτί (?) πίσω από το Λαρσεν για φόντο), μπράβο κ.Βασίλη! ...  |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:56 pm Post subject: |
|
|
Και αυτή που τράβηξε ο karg και την έχει δημοσιεύσει εδώ, μιά χαρά είναι !!!
 _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
Latakia-Oriental
|
|
| Back to top |
|
 |
|