pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Κώστας Γκουρβέλος ΙΙ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 87, 88, 89  Next

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Έλληνες κατασκευαστές
View previous topic :: View next topic  
Author Message
takis

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

χοιροποίητη

Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
yannis_k

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάλι Κώστα μου θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν μου αρέσει ούτε το ημι-ρουστίκ (γενικά, όχι μόνο στη συγκεκριμένη), ούτε το εξόγκωμα του plateau που μου θυμίζει αρχαία περικεφαλαία και φυσικά ούτε το πρόσθετο της υγροπαγίδας.
View user's profile Send private message
taki

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Όλα έχουν τη χάρι τους σ'αυτή την πίπα. Ίσως σε κάποια άλλη όχι τόσο πολύ, μα εδώ φαίνεται ο οίστρος του τεχνίτη/καλλιτέχνη να ...πριαπίζεται!!! Mr. Green
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

taki wrote:
να ...πριαπίζεται!!! Mr. Green

Αμάν ; ! ; ! ; !

taki

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

Τα κακά λόγια να λείπουν, παρακαλώ... μπιιιιιιιιιιιιιιιιιπ! Cool
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

!!! Δεκτά τα σχόλια !!!

Η συγκεκριμένη πάντως (παρότι δεν είναι δικό μου σχέδιο) εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα και με παραπέμπει σε "άλογο με τη χαίτη του".

takis

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

νάτα δεν σας τάλεγα, όπου νάνε θα μπεί και το γουρούνι στη κουβέντα Razz Razz

Τάκης Γεωργιόπουλος
Back to top
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

Anne Julie.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
taki

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 10:50 pm    Post subject: Reply with quote

Του Κώστα είναι πιό όμορφη, πιό ενδιαφέρουσα...

BANNED

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Ειπε ο Takis πιο πανω για κατι,εχουμε πει για την εμφανιση της συν κατι επη που φτιαχνει κι εβαλα κατι αναλογο.Δεν το εκανα για συγκριση μεταξυ κατασκευαστων.
Back to top
melisoulla
BANNED

PostPosted: Fri Dec 24, 2010 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

yannis_k wrote:
Εγώ πάλι Κώστα μου θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν μου αρέσει ούτε το ημι-ρουστίκ (γενικά, όχι μόνο στη συγκεκριμένη), ούτε το εξόγκωμα του plateau που μου θυμίζει αρχαία περικεφαλαία και φυσικά ούτε το πρόσθετο της υγροπαγίδας.

+1
Back to top
View user's profile Send private message
elias62

PostPosted: Sun Dec 26, 2010 12:29 am    Post subject: Reply with quote

Γειά σας και Χρόνια Πολλά σε όλους !
Αυτή της σελίδας 5 και η τελευταία (κέρατο) μού αρέσουν πολύ.
Η πρώτη ειναι κατ'εμέ άψογη ,η άλλη ίσως έδειχνε καλύτερη με πιό
μακρύ επιστόμιο,θα ήταν πιό αρμονικό το σύνολο (στα μάτια μου,πάντα)
Ισως βέβαια τό ζητούμενο να ήταν ακριβώς αυτό,η ασσυμετρία,οπότε
την κάνω "μώκο".Το κυρίως μέρος όμως μού αρέσει πολύ,πάρα πολύ.
Μπράβο Κώστα!

takis

PostPosted: Sun Dec 26, 2010 12:40 am    Post subject: Reply with quote

melisoulla wrote:
yannis_k wrote:

+1

-1

Τάκης Γεωργιόπουλος
Back to top
taki

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 3:02 am    Post subject: Reply with quote

Όπως είχα και αλλού υποσχεθεί, μόλις θα έστρωνα κάπως την καινούρια apple - Κώστας made, θα ποστάριζα τις πρώτες μου εντυπώσεις. Βέβαια, μιά πίπα δεν στρώνει με 6-7 καπνίσματα, αλλά σίγουρα δίνει τα χαρακτηριστικά της, που θα την ακολουθήσουν σ΄όλη της τη ζωή.

Την πίπα μου την παρέδωσε ο Κώστας φινιρισμένη τέλεια, αλλά με την φυσική επιφάνεια του ξύλου, χωρίς βάψιμο και κέρωμα.
Πριν την ανάψω: Μετά το επιβεβλημένο "πλύσιμο" της πίπας (επιστόμιο, καπναγωγός), όντας κάπως "άγρια" η εσωτερική επιφάνεια του μπώλ, άρα πιό επιρρεπής σε ανώμαλα καψίματα, αποφάσισα να της κάνω ένα pre-culottage, αλείφοντας τα τοιχώματα με ζεστό μέλι και χύνοντας καρβουνόσκονη ψιλοαλεσμένη από κέικ ξυμένο άλλης πίπας, από ομοειδή καπνό που θα χρησιμοποιούσα και στην καινούρια. Μετά από 2-3 περάσματα καρβουνόσκονης με πίεση, για να κολλήσει καλά και απορροφήσει το μέλι, την άφησα να στεγνώνει επί 3 μέρες. Το μπώλ εξωτερικά, αφού το καθάρισα επιμελώς από μαυρίλες ή χυμένα μέλια, το πέρασα 2 φορές με λεπτό υγρό κερί carnauba Savinelli, ειδικό για πίπες, όχι για να γυαλίσει --παρέμεινε ματ-- αλλά περισσότερο για προστασία του γυμνού ξύλου από βρομιές, χέρια κλπ.

Στο άναμμα: Γεμίζοντας το μπώλ με βιρτζινιακό όχι αρωματικό μέχρι επάνω (είμαι της σχολής που προτιμά το ροντάρισμα με πάντα γεμάτο το μπώλ και κάπνισμα μέχρι τέλους), ούτως ή άλλως κίνδυνο καψίματος κατά 50% δεν είχε, άναψα τραβώντας τις πρώτες ρουφηξιές. Σκέτη γλύκα! --βλ. καραμελοποίηση του μελιού. Αργά προχώρησα στο κάπνισμα όλου του μπώλ, που κράτησε περί τις 2 ώρες και τέταρτο. Απορροφητικότητα του ξύλου ικανοποιητική, ο καπνός στεγνός, το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο με αποτέλεσμα η δημιουργία υγρών να είναι σε ανεκτό σημείο.

Μετά το ροντάρισμα: Η πίπα εξακολουθεί να καπνίζει καλά, χωρίς πολλά σβυσίματα και χωρίς να πυρώνει εξωτερικά το μπώλ, πράγμα που ενισχύει την εντύπωση του καλού πυρίμαχου ρεικιού της. Ο καπνός είναι αρκετά γλυκός, χωρίς αιχμές στην γεύση, αλλά συγκρίνοντας με άλλη πίπα δεκαπενταετίας, με τον ίδιο καπνό τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα στην παλιά --ο παλιός είν΄αλλιώς...

Υγρασία: Εδώ ...τα χαλάμε με την πίπα! Η παρουσία ...υδατοσυμφοράς Κώστας made προκαλεί κάποιες ...λίμνες νερού, τόσο που αναγκάζομαι δύο και τρείς φορές να ξεβιδώνω το στέλεχος και να σκουπίζω τα νερά απ΄το μηχανάκι, φυσώντας με δύναμη το επιστόμιο. Ο αεραγωγός του shank συνήθως μένει βρεμένος και μετά το πέρας του καπνίσματος, η συνηθισμένη καθαριότητα γίνεται άκρως επιβεβλημένη, αλλά συνάμα και δύσκολη, αφού δεν υπάρχει τρόπος να περάσει το μάκτρο απ΄άκρη σε άκρη της πίπας. Αν τυχόν μιά τέτοια πίπα μείνει, για λόγους βιασύνης, ακαθάριστη και βρεγμένη μετά το κάπνισμα, την επόμενη φορά θα βρωμάει απελπιστικά και λίγο-λίγο το στέλεχος θα ποτιστεί τόσο, ώστε η απορροφητικότητά του θα μειωθεί ανεπανόρθωτα. Περαιτέρω ελάττωμα της υδατοσυμφοράς, όντας μεταλλική --από αλουμίνιο-- βγάζει μυρωδιά και γεύση μετάλλου, αν και ελπίζω με τον καιρό να εξαλειφθεί...

Η πίπα: Είναι μιά πολύ συμπαθητική apple, όπως είπα, σχετικά ελαφριά στο στόμα, με το "δόντι" του επιστομίου καλά σκαμμένο για σταθερό δάγκωμα. Στέκει πολύ καλά στο χέρι, οι καμπύλες της είναι πολύ ελκυστικές στην αφή και στο μάτι και το ζύγιασμά της τέλειο. Το απλό και γλυκό της φινίρισμα γεμίζουν την χούφτα με μιάν ευχάριστη και ζεστή παρουσία.

Τέλος, αν η υδατοσυμφορά δεν υποσκάψει την φυσική υγεία του ξύλινου στελέχους της, η πίπα είναι προικισμένη για να καπνίζει καλά σε μεγάλο βάθος χρόνου!

BANNED

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 11:24 am    Post subject: Reply with quote

taki wrote:

Πριν την ανάψω: Μετά το επιβεβλημένο "πλύσιμο" της πίπας (επιστόμιο, καπναγωγός), όντας κάπως "άγρια" η εσωτερική επιφάνεια του μπώλ, άρα πιό επιρρεπής σε [clor=red]ανώμαλα καψίματα[/color]

Ω να μια ωραια λαβη για συζητηση!

Quote:
Υγρασία: Εδώ ...τα χαλάμε με την πίπα! Η παρουσία ...υδατοσυμφοράς Κώστας made προκαλεί κάποιες ...λίμνες νερού, τόσο που αναγκάζομαι δύο και τρείς φορές να ξεβιδώνω το στέλεχος και να σκουπίζω τα νερά απ΄το μηχανάκι, φυσώντας με δύναμη το επιστόμιο. Ο αεραγωγός του shank συνήθως μένει βρεμένος και μετά το πέρας του καπνίσματος, η συνηθισμένη καθαριότητα γίνεται άκρως επιβεβλημένη, αλλά συνάμα και δύσκολη, αφού δεν υπάρχει τρόπος να περάσει το μάκτρο απ΄άκρη σε άκρη της πίπας.

Αν δεν ειχε θα ηταν πιο στεγνος? Με φιλτρο ή χωρις?

Quote:
Αν τυχόν μιά τέτοια πίπα μείνει, για λόγους βιασύνης, ακαθάριστη και βρεγμένη μετά το κάπνισμα, την επόμενη φορά θα βρωμάει απελπιστικά και λίγο-λίγο το στέλεχος θα ποτιστεί τόσο, ώστε η απορροφητικότητά του θα μειωθεί ανεπανόρθωτα. Περαιτέρω ελάττωμα της υδατοσυμφοράς, όντας μεταλλική --από αλουμίνιο-- βγάζει μυρωδιά και γεύση μετάλλου, αν και ελπίζω με τον καιρό να εξαλειφθεί...

"Αν..." ομως εαν καθαριστει γρηγορα? Το ελπιζω κι εγω.

Back to top
WoodTurningGR

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Να πω κι εγώ κάποιες σκέψεις.
Η τρύπα του μπωλ γίνεται από ειδικό εργαλείο στο χέρι (το κάνει ίσως παρόμοια κι άλλος ένας ακόμη κατασκευαστής) και όχι με τρυπάνι. Στο συγκεκριμένο σημείο το "άγρια" επιφάνεια, είναι τόσο ακριβώς άγρια, ώστε να πιάσει επάνω το κέϊκ με ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. Αυτή που παραδίδω είναι η καλύτερη επιφάνεια μετά από πολύ ψάξιμο. Το τρυπάνι κατ'αρχήν ταλαιπωρεί το ξύλο, το καίει και το "βιάζει", το συμπιέζει. Και αυτό το τρύπημα που κάνω εγώ, αφαιρεί τις σαθρότερες ίνες που καίγονται ανώμαλα και απότομα και αφήνει τις σταθερότερες με μικρά-ιδανικά κενά ανάμεσα. Η επιφάνεια είναι λιγότερο επιρεπής σε ανώμαλα καψίματα, το κάψιμο αυτό είναι το σωστότερα κατανεμημένο.

Υγρασία από την "υδατοσυμφορά μου" (είναι πετυχημένη η έκφραση για τους άφιλτρους!) σας ξαναείπα και αλλού ότι δημιουργείται περισσότερη από το κανονικό. Και αυτό είναι το ατού της. Αυτή η υγρασία στη μύτη είναι που κατακρατά πολλά "κακά". Δεν θα επεκταθώ περισσότερο για να μην ξεφύγουμε, άλλωστε ούτε κι εγώ γνωρίζω πόσα ή τι είδους κατάλοιπα είναι αυτά τα "κακά". Η υγρασία είναι το τίμημα, απλά πολλοί βλέπουν (ή νομίζουν...) ότι αισθάνονται καλύτερα στο αναπνευστικό τους. Από την άλλη μεριά, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε πικρίλα και δεν διαγνώνω τέτοια. Η δε υγρασία δεν μου είναι εξαιρετική, μιας και οι πίπες μου βλέπω ότι στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Το καθάρισμα μιάς πίπας με ασπίδα δεν γίνεται με ένα απλό μάκτρο που θα περάσουμε από το επιστόμιο. Εύκολο ή δύσκολο, χρειάζεται να την ξεβιδώσουμε. Προτιμότερη είναι μιά χαρτοπετσέτα αντί για μάκτρο. Μιά χαρτοπετσέτα, υποστηρίζω, είναι προτιμότερη για οποιοδήποτε είδος πίπας.

Για την μυρωδιά μετάλλου μου έχει ξαναπεί ένας μόνο ακόμη. Δεν την ένοιωσα εγώ ποτέ και δεν γνωρίζω το μέλλον για να σας πω...

Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλιά σας.

taki

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

Αγαπητέ μας Κώστα,
πριν γράψω ό,τιδήποτε άλλο, θα ήθελα να σιγουρευτώ πως κατανοείς απόλυτα το αξίωμα ΙΜΗΟ (In My Humble Opinion). Αυτό είναι μιά αρχή απόλυτα συμφωνημένη και σεβαστή σε όλα τα forum του κόσμου. Άρα, όλα όσα γράφω εδώ αποτελούν την δικιά μου και μόνον άποψη των πραγμάτων περί της δικιάς σου πίπας και περί πίπας γενικώς.
Άρα, σε παρακαλώ, για το ό,τι γράφτηκε και για το ό,τι θα γραφτεί, μην παρεξηγείσαι και μην κοιτάζεις να δικαιολογήσεις τις τεχνικές σου και ακόμη περισσότερο την πείρα σου πάνω στην κατασκευή της πίπας, πράγμα απ΄όλους, νομίζω, αναδιαμφισβήτητο!
Το μόνο που κάνω εδώ είναι να καταθέτω τις υποκειμενικές παρατηρήσεις μου και την ταπεινή (=humble) μου γνώμη. Τίποτε παραπάνω, τίποτε πιό λίγο.

WoodTurningGR wrote:
Να πω κι εγώ κάποιες σκέψεις.
Η τρύπα του μπωλ γίνεται από ειδικό εργαλείο στο χέρι (το κάνει ίσως παρόμοια κι άλλος ένας ακόμη κατασκευαστής) και όχι με τρυπάνι.

Οι περισσότεροι το φιάχνουν στον τόρνο με κοπτικό εργαλείο γυριστό που κανονικά δεν πρέπει να καίει το ξύλο, όσο σκληρό και να είναι, γιαυτό και τα μπώλ εσωτερικά, άσχετα με το εξωτερικό τους σχέδιο είναι διατομής "U" και σπανιώτατα "V".

WoodTurningGR wrote:
Στο συγκεκριμένο σημείο το "άγρια" επιφάνεια, είναι τόσο ακριβώς άγρια, ώστε να πιάσει επάνω το κέϊκ με ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. Αυτή που παραδίδω είναι η καλύτερη επιφάνεια μετά από πολύ ψάξιμο. (...) και αφήνει τις σταθερότερες με μικρά-ιδανικά κενά ανάμεσα. Η επιφάνεια είναι λιγότερο επιρεπής σε ανώμαλα καψίματα, το κάψιμο αυτό είναι το σωστότερα κατανεμημένο.

Σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι η "άγρια" επιφάνεια βοηθά πολύ στο γάντζωμα του κέικ, αλλά θα διαφωνήσω στο θέμα του καψίματος. Το άγριο της επιφάνειας συνίσταται στην δημιουργία μικρο-αυλακιών και μικρο-ακμών του ξύλου κατά την κατεργασία, με φυσικό αποτέλεσμα αυτές οι μικρο-ακμές να καίγονται αμέσως με το πρώτο κιόλας άναμμα της πίπας. Προσωπικά εμένα (αλλά και μιά μακριά λίστα κατασκευαστών, ιδίως γάλλων και εγγλέζων) δεν αρέσει η τακτική του να καίω κανένα μέρος του ξύλου με την απ΄ευθείας επαφή με την φωτιά. ΙΜΗΟ, το ξύλο της πίπας πρέπει να "ψήνεται" αργά-αργά και με έμμεση επαφή, με μιά απόλυτα προοδευτική αποδέσμευση από μέσα προς τα έξω του μπώλ. Εν ολίγοις (από μέσα προς τα έξω) αν το ξύλο στο πρώτο του χιλιοστό έχει σκουρήνει απ΄την θερμοκρασία, στο τρίτο του χιλιοστό (σε βάθος) και πέρα πρέπει να παραμένει, όσο το δυνατόν περισσότερο στο φυσικό του σχεδόν χρώμα, μόνον έτσι η πίπα θα εξακολουθεί να καπνίζει καλά για πολλά χρόνια...
Με τον τρόπο που λές, κινδυνεύει η πίπα να μυρίζει "καήλα" πάντα, επιρρεάζοντας την γεύση του καπνού και οι αντιδράσεις του ρεικιού στα υποπαράγωγα της καύσης δεν θα είναι ποτέ τα αναμενόμενα.
Γιαυτό, εξ άλλου, το στρώσιμο μιάς καινούριας πίπας είναι τόσο καθοριστικό για το καλό κάπνισμα σε συνδιασμό με την μακροζωία της.

WoodTurningGR wrote:
Υγρασία από την "υδατοσυμφορά μου" (είναι πετυχημένη η έκφραση για τους άφιλτρους!) σας ξαναείπα και αλλού ότι δημιουργείται περισσότερη από το κανονικό. Και αυτό είναι το ατού της. Αυτή η υγρασία στη μύτη είναι που κατακρατά πολλά "κακά". (...) Η υγρασία είναι το τίμημα, απλά πολλοί βλέπουν (ή νομίζουν...) ότι αισθάνονται καλύτερα στο αναπνευστικό τους. (...)

Η υγρασία μεν, μπορεί να ξεκινά από τη μύτη της υδατοσυμφοράς, αλλά γρήγορα αυξάνεται και πλημμυρίζει όλο το κανάλι. Εκείνο που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι το ότι μουσκεύει συνεχώς το ρεικένιο στέλεχος της πίπας, μέρος τεράστιας σημασίας για την πίπα, με αποτελέσματα που δεν θά΄θελα ούτε να φανταστώ για την πανέμορφη signorina που έφιαξες, για παράδειγμα.
Όσον αφορά τα "κακά" που κατακρατά, την ίδια δουλειά και χωρίς τόσα νερά, κάνει το στέλεχος --κάτι που συνάδει, το γεγονός ότι πολλοί παλιοί και έμπειροι καπνιστές προτιμούν τις Καναδέζες, τις Λίβερπουλ και τις Κρόσμπι, απ΄τις άλλες με κοντό η πολύ κοντό στέλεχος. Απ΄την άλλη, όσοι "κατεβάζουν" τον καπνό της πίπας κάτω, καλύτερα γιαυτούς θα ήταν να το γυρίσουν στο τσιγάρο, που παράγει όξινο καπνό και απορροφάται εύκολα από τις κυψελίδες των πνευμόνων, παρά τον αλκαλικό της πίπας και του πούρου, που απορροφάται απ΄τους βλεννογόνους της μύτης και του στόματος, ενώ, απ΄ότι γράφτηκε σε πανεπιστημιακές έρευνες, κάνει χειρότερο κακό στα πνευμόνια!

WoodTurningGR wrote:
Το καθάρισμα μιάς πίπας με ασπίδα δεν γίνεται με ένα απλό μάκτρο που θα περάσουμε από το επιστόμιο. Εύκολο ή δύσκολο, χρειάζεται να την ξεβιδώσουμε. Προτιμότερη είναι μιά χαρτοπετσέτα αντί για μάκτρο. Μιά χαρτοπετσέτα, υποστηρίζω, είναι προτιμότερη για οποιοδήποτε είδος πίπας.

Σ΄αυτήν που έδωσες σε μένα, χρειάζεται πολύ περισσότερο...
Λύσιμο, καθάρισμα/στέγνωμα του επιστομίου με μάκτρο (όχι χαρτοπετσέτα), καθάρισμα/στέγνωμα της υποδοχής του επιστομίου με χαρτί απορροφητικό, καθάρισμα/στέγνωμα της υδατοσυμφοράς με χαρτί, καλύτερα ποτισμένο στο οινόπνευμα, καθάρισμα/στέγνωμα της υποδοχής της υδατοσυμφοράς στο στέλεχος της πίπας και απορρόφηση των υγρών από το βάθος του, κλασικό καθάρισμα του καπναγωγού της πίπας με διπλωμένο μάκτρο... Άλλο τίποτα;
Κατά τη γνώμη μου πάντως, το μόνο θετικό στην ιστορία είναι ότι μπορείς να ανοίξεις την πίπα αμέσως μετά το κάπνισμα και αφού την καθαρίσεις ΚΑΛΑ, να την αφήσεις να στεγνώσει ανοικτή, χωρίς να ρισκάρεις τίποτα.

Όλη αυτήν την κουβέντα την κάνω γιατί η πίπα τ΄αξίζει και με το παραπάνω. Είναι πανέμορφη, έχει υγιές και καλοδουλεμένο ξύλο, οι εφαρμογές της είναι ΤΕΛΕΙΕΣ, το όλο σώμα της ζυγιασμένο. Εν ολίγοις μια εξαιρετική πίπα σε όλα της, μ΄ένα τεράστιο handicap: η ...υδατοσυμφορά της! Αν επρόκειτο για καμμιά της σειράς, χωρίς πολλές απαιτήσεις, δεν θά υπήρχε λόγος να το συζητάμε ακόμα. Έτσι;

ΙΜΗΟ, εεεε; Wink

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

WoodTurningGR wrote:
Για την μυρωδιά μετάλλου μου έχει ξαναπεί ένας μόνο ακόμη. Δεν την ένοιωσα εγώ ποτέ και δεν γνωρίζω το μέλλον για να σας πω....
Τρείς ξέρω εγώ. Αλλά γενικά είναι κάτι που φεύγει συν ότι στο καινούργιο σύστημα (για το οποίο σου έχω και άλλη πρόταση) κάνει λιγότερο αισθητή τη παρουσία του.

http://smoketses.blogspot.com
Back to top
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Έλληνες κατασκευαστές All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 87, 88, 89  Next
Page 7 of 89

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum