| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:20 am Post subject: |
|
|
καλώς σας βρήκα όλους ... αύριο η απάντηση μου για το nick. αν & ο μοναδικός που αναρωτήθηκε αν όντως παραπέμπει σε " κουμπιά " απ' ολους τους συμφουρητες ήταν ο Τάκης. όλοι οι άλλοι δεν κάνατε καν τον κόπο να αναλύσετε λίγο το nick με τον τρόπο που είναι γραμμένο ( x = πρώην ) ( see = βλέπω ) ( ta = βρέστε το μόνοι σας ) ίσως να ήθελα να πω κάτι διαφορετικό κάνοντας απλά ένα λογοπαίγνιο πριν 15 χρόνια που το έφτιαξα & είμαι γραμμένος με αυτό το όνομα σε πάρα πολλά φόρουμ & σελίδες ελληνικές & ξένες χωρίς ποτέ να συναντήσω το παραμικρό πρόβλημα η σχολιασμό... τέλος πάντων δεν το περίμενα ειδικά εδώ που πιστεύω έχω να κάνω με πιο ανοιχτόμυαλους ανθρώπους από τον μέσο όρο. Πάνο σε ευχαριστώ πολύ για τους καπνούς που μου προτεινες. οταν με το καλό πάρω την πρώτη μου πίπα - του φόρουμ- να είσαι σίγουρος θα τους δοκιμάσω...δεν ξέρω όλους αλλά τους δυο σίγουρα. Τάκη απ' οτι κατάλαβα είσαι κάποιος από τους admin του site. θα σε παρακαλούσα λοιπόν να αλλάξεις το nick μου ως Epikourios_Apollon που προσδιορίζει τουλάχιστον την γεωγραφική μου περιοχή!
ελπίζω να λήξει έτσι το θέμα με το nick . |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:37 am Post subject: |
|
|
πάντως αν κρίνω από http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=3374 ένα κατις τι κολληματάκι με τα nick το έχετε
θα μου πει κάποιος ένα λογαριασμό να βάλω τα χρήματα για την πίπα μου ? |
|
| Back to top |
|
 |
papadopp

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:50 am Post subject: |
|
|
Καλωσόρισες
Κι εγώ που νόμιζα ότι έπαιζες πόκα και το 'κοψες (πρώην - τα - βλέπω)
Ωραίες οι Βάσσες - ο ναός κόσμημα κι η φασολάδα μούρλια  |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:58 am Post subject: |
|
|
| papadopp wrote: | Καλωσόρισες
Κι εγώ που νόμιζα ότι έπαιζες πόκα και το 'κοψες (πρώην - τα - βλέπω)
Ωραίες οι Βάσσες - ο ναός κόσμημα κι η φασολάδα μούρλια  |  |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:59 am Post subject: |
|
|
| x_ta_see wrote: | πάντως αν κρίνω από εδώ ένα κατις τι κολληματάκι με τα nick το έχετε |
επιλεκτικά. |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 2:02 am Post subject: |
|
|
παπα είσαι καλοδεχούμενος να σε φιλοξενήσω & όποιον άλλο φίλο από το φόρουμ θέλει... αλλά να πάρω την πίπα μου πρώτα ώστε να με κεράσετε κανα μπωλ από τους καπνούς σας!  |
|
| Back to top |
|
 |
kostas

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 10:14 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 2:09 pm Post subject: |
|
|
| x_ta_see wrote: | | τέλος πάντων δεν το περίμενα ειδικά εδώ που πιστεύω έχω να κάνω με πιο ανοιχτόμυαλους ανθρώπους από τον μέσο όρο. |
Σε αλλο φορουμ ψευδωνυμο πως Pussi,Gey boy,Mactoura,Bafos θα στεκει μιας και θα εχουν αναλογο περιεχομενο.Οσον αφορα το ανοιχτομυαλους δεν σημαινει πως αν δεν δεχομαστε μερικοι μια κατασταση ντε και καλα ειμαστε οπισθοδρομικοι και ο αλλος προοδευτικος ή πιο εξυπνος.Εν ετη 2011 ακομη και μερικοι που κατα τα αλλα δεν εχουν προβλημα με ψευδωνυμα ταλανιζονται με το να γραφουν συνεχεια σποντες για το δικο μου.Ειναι οι ιδιοι που αγοραζουν απο τα lidl,εχουν τηλεφωνο siemens και καπνιζουν πιπες vauen.
Δεν κερδιζει κανεις κατι με τετοια,δηλαδη αν πεις πως το ta ειναι πχ Ταγματα Ασφαλειας θα δεις πως θα πεταχτει ο κατα τα αλλα δεν εχει προβλημα.Μπορεις να αντιπαρελθεις πως ειναι τοπικη αυτοδιοικηση αλλα τετοιες κουβεντες δεν οδηγουν σε κατι ωφελιμο.Βαλε ενω ψευδωνυμο που να στεκει στον χωρο κι απο εκει και περα τι κανει ο καθενας στο σπιτι του ή τι ψηφιζει ειναι δικη του υποθεση.  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 4:42 pm Post subject: |
|
|
Αγοράζω από τον Βασιλόπουλο, έχω τηλέφωνο της Apple και δεν έχω ούτε μια πίπα Vauen.
Μια χαρά είναι το ψευδόνυμο σου. Όσο στέκει σε ένα forum καπνιστών πίπα το Σιδηρούς Σταυρός άλλο τόσο στέκει και το x_ta_see (αφού αυτά που πιστεύουμε αντί να τα κρατάμε σπίτι μας τα προβάλουμε σε ένα forum καπνιστών πίπας από το nick μέχρι τα σχόλια μας) |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 6:20 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες !!!!
Κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι το nickname. _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 6:50 pm Post subject: |
|
|
| yannis_k wrote: | Καλώς ήρθες !!!!
Κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι το nickname. | ευχαριστώ για το καλωσόρισμα |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 7:20 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα & τον φίλο σιδηρούν σταυρό για τις παρατηρήσεις του! Είναι τυχερό το φόρουμ που έχει ανθρώπους με την εμπειρία & την διάθεση να μοιραστούν την γνώση τους με τους άλλους. Αυτό φαίνεται με τα 6660 μηνύματα!!! του σιδηρούν σταυρού. Όπως είναι επίσης τυχερό που έχει μέλη με τον έξυπνο λόγο του panospeter! Φίλε Σιδ.Σταυρός & μένα μου κάνει κάπως το nick σου γιατί δεν τα πάω & τόσο καλά με όλα αυτά που υπονοεί – πειθαρχεία στρατός όπλα κλπ – αλλά σέβομαι ότι για σένα έχουν αξία ! δεν ψωνίζω από το lid παρά μόνο κωλόχαρτα & καμιά “προσφορά” που & που… ψωνίζω από Βασιλόπουλο ειδικά τρόφιμα γιατί ξέρω τους χώρους παραλαβής & αποθήκευσης πριν μπούνε στο ράφι . δούλευα πριν 17 χρόνια οδηγός-διανομέας & ξέρω πολύ καλά τις συνθήκες που αποθηκεύουν τα προϊόντα τους οι αλυσίδες super-market.
Ο πιο καθαρός είναι ο Βασιλόπουλος χωρίς να θέλω να κάνω καμία διαφήμιση.
Πίπα ακόμα δεν έχω καμία …. Μακάρι να είχα έστω μια vauen αλλά σύντομα θα έχω την πρώτη μου αυτή του φόρουμ !!
Μμμ.. κατι ακόμα ήθελα να γράψω αλλά το ξέχασα ..anyway  |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 7:57 pm Post subject: |
|
|
XTS: να παρεις με το καλο οποτε μπορεσεις μια Vauen ή μια δανεζικη Stanwel.Ο Βασιλοπουλος ειναι πανακριβος και τα πολλα ποστ μου που βλεπεις ειναι τεχνητα.Μηπως ξερεις επι προσωπικου κανεναν πελατη του Βασιλοπουλου που να καπνιζει και πιπα με βιρτζινια καπνους? _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 8:42 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 10:15 pm Post subject: |
|
|
| Επίσης ενημέρωσε μας αν εκεί που πας για τα κωλόχαρτα γνωρίζεις κάποιον καπνιστή πίπας που να καπνίζει κυρίως καπνούς με Cavendish και γεύσεις cherry, vanilla, rum, chocolate, strawberry, coconut κλπ. |
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 10:18 pm Post subject: |
|
|
| panospeter wrote: | | Επίσης ενημέρωσε μας αν εκεί που πας για τα κωλόχαρτα γνωρίζεις κάποιον καπνιστή πίπας που να καπνίζει κυρίως καπνούς με Cavendish και γεύσεις cherry, vanilla, rum, chocolate, strawberry, coconut κλπ. | δεν είσαστε καλά !!  |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 06, 2011 11:17 pm Post subject: |
|
|
XTS: Δεν εχεις καμια πιπα και καπνο αυτην την στιγμη? Δηλαδη δεν εχεις ξεκινησει καθολου το καπνισμα πιπας? _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
x_ta_see

|
Posted: Mon Mar 07, 2011 12:16 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | XTS: Δεν εχεις καμια πιπα και καπνο αυτην την στιγμη? Δηλαδη δεν εχεις ξεκινησει καθολου το καπνισμα πιπας? |
οχι δυστυχως  |
|
| Back to top |
|
 |
|