| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marbella

|
Posted: Thu Apr 21, 2011 2:19 pm Post subject: Jeff Alan Gracik |
|
|
Jeff Gracik μάστορας απο το Σαν ΝΤΙΕΓΚΟ-Καλιφόρνια. _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Thu Apr 21, 2011 2:54 pm Post subject: |
|
|
| Ωραια δουλεια η κατω δεξια μου χτυπησε. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu Apr 21, 2011 6:08 pm Post subject: |
|
|
Καλός. Μου φαίνεται επηρεασμένος από Paul Winslow. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Thu Apr 21, 2011 10:10 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Καλός. Μου φαίνεται επηρεασμένος από Paul Winslow. |
Θα συμφωνήσω _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Fri Apr 22, 2011 2:44 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | | kodikos wrote: | | Καλός. Μου φαίνεται επηρεασμένος από Paul Winslow. |
Θα συμφωνήσω | και εγώ.  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Mon Jun 20, 2011 11:12 pm Post subject: |
|
|
P&T MAGAZINE
2011 Pipe of the Year by Jeff Gracik _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Mon Jun 20, 2011 11:24 pm Post subject: |
|
|
Αν μπορουσα να διαλεξω θα ελεγα την δευτερη-και οι τρεις ειναι πολυ
ωραιες (και η "βερα" που φορανε). |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Mon Jun 20, 2011 11:34 pm Post subject: |
|
|
Η μεσαια πιο πολυ και για τα νερα της.Και η μαυρη εχει ωραιο σκαλισμα ενω μετα το δαχτυλιδι βλεπω πατουρα,δεν συνεχιζει ισια το επιστομιο. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 8:55 am Post subject: |
|
|
Ἡ δεύτερη εἶναι "ὅλα τὰ λεφτά".
Φοβερὸ δέσιμο ἀμμοβολὴς καὶ χρωματισμοῦ.
Αὐτὴ ἡ πατούρα ἀνάμεσα ἐπιστόμιο καὶ στέλεχος,ὀφείλεται στο ὅτι κατασκευάστηκε ἀρχικὰ ὅλη ἡ πίπα καὶ τὸ δαχτυλίδι τοποθετήθηκε τελευταῖο [ἡ πιὸ πιθανὴ ἐξηγήσῃ]. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 8:57 am Post subject: |
|
|
Η "διαφορα" υπαρχει και στις 3 τουλαχιστον που βλεπουμε αρα μαλλον το εχει "συστημα" που λεμε. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 10:05 am Post subject: |
|
|
| Marbella wrote: | | Erinmore wrote: | | kodikos wrote: | | Καλός. Μου φαίνεται επηρεασμένος από Paul Winslow. |
Θα συμφωνήσω | και εγώ.  |
Θα συμφωνήσω. Στην αρχη νομιζα οτι οι πιπες ειναι Winslow και οτι ο τυπος ειναι καποιος απο τους εργατες του. Ειναι ολοιδιες! Εχει καποιος μια τετοια πιπα γιατι με ενδιαφερει? μπορω να βαλω υδρο-παγιδα σε αυτες? _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 10:11 am Post subject: |
|
|
Συμμαζεύτηκε ο τύπος. Οι τελευταίες καπνοσύριγγες είναι πολύ καλές. Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη για την δεύτερη _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 10:22 am Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | | Συμμαζεύτηκε ο τύπος. Οι τελευταίες καπνοσύριγγες είναι πολύ καλές. Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη για την δεύτερη |
Η αληθεια ειναι οτι ειναι μερικοι μαστορες που νομιζουν οτι μπορει να κανουν οτι θελουν! πιπες-γλυπτα, πιπες-παπουτσια! Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Μηπως καταλαβε οτι αντιγραφει πολυ τον winslow και συμμαζευτηκε γιατι τον πειραν χαμπαρι?
Προτεινω ολοι οι μαστορες να συμμαζευτουν! _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 11:36 am Post subject: |
|
|
| billiardpipe wrote: | | μπορω να βαλω υδρο-παγιδα σε αυτες? |
Ειναι οβαλ ο ααεραγωγος [καπναγωγος που τον ειχε πει σωστα καποτε και ο Taki] αρα μονο με καμια πατεντα του WTGR μπορει να μπει αν θες τοσο πολυ. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 12:27 pm Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Ειναι οβαλ ο ααεραγωγος [καπναγωγος που τον ειχε πει σωστα καποτε και ο Taki] αρα μονο με καμια πατεντα του WTGR μπορει να μπει αν θες τοσο πολυ. |
Μου αρέσει πως τσιμπάς βρε ΣΣ  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 12:36 pm Post subject: |
|
|
Μια προταση κανω στον ανθρωπο που θελει να κανει υγροπαγιδα την υποψηφια πιπα του.  _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 1:05 pm Post subject: |
|
|
Η αλήθεια είναι,ότι ο φίλτατος μπορεί να βάλει ότι θέλει στην πίπα του [υποψήφια].
Εγώ θα τού πρότεινα σύστημα αποστραγγίσεως υγρών με μέθοδο κενού [stripping by vacuum].
Είναι δοκιμασμένο καί φοβερά αποτελεσματικό. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 5:36 pm Post subject: |
|
|
| salan wrote: | Η αλήθεια είναι,ότι ο φίλτατος μπορεί να βάλει ότι θέλει στην πίπα του [υποψήφια].
Εγώ θα τού πρότεινα σύστημα αποστραγγίσεως υγρών με μέθοδο κενού [stripping by vacuum].
Είναι δοκιμασμένο καί φοβερά αποτελεσματικό. |
πως γινετε αυτο? ακουγεται φοβερο! _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
|