pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Lorenzetti pipes
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας
View previous topic :: View next topic  
Author Message
taki

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

Επιμένω στο νούμερο: αν υπήρχαν καπνιστές πίπας στην Ελλάδα, όλοι όσοι ασχολούνταν με συναφή είδη θα ενεργοποιούνταν πάνω στην πίπα μάρκας. Στην Αθήνα (κέντρο) βασικά δύο μόνον μείνανε συστηματικοί. Αν μείνανε κι΄αυτοί μέχρι σήμερα που γράφω...
Εδώ στην Ιταλία, όπου η πίπα είχε μεγάλη παράδοση και όπου, μαζί με την Κορσική, ήταν η πατρίδα του ρεικιού, όλοι πλέον οι κατασκευαστές και μεταπωλητές έχουν μεγάλο πρόβλημα. Μόνο εκείνοι που με την παγκοσμιοποίηση και το διαδίκτυο, βγήκαν παραέξω και οργανωθήκαν, φαίνεται πως κάπως έλυσαν το πρόβλημά τους.
Εδώ στο Παλέρμο, μόνο ένας έχει μείνει σοβαρός, με καπνά, πούρα και πίπες σε καλή συλλογή και κοντεύει να κλείσει, που λέει ο λόγος, αν δεν πούλαγε τσιγάρα, αναπτήρες και διάφορα είδη δώρων κι΄αυτό γιατί --όπως του τό΄χω πεί ένα κάρο φορές-- είναι "una testa di cazzo"!!! Twisted Evil
Αλλ΄ο καθένας κάνει όπως φρονεί...

(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε Τασο και εγω μεχρι πριν πεντε χρονια εκανα μονο χοντρικο εμποριο, απο το '06 εχω και λιανικη οποτε το εργο το εχω δει απο ολες τις μεριες και συμφωνω απολυτα με οσα λες και αλλα τοσα που σιγουρα γνωριζεις,γι' αυτο λεω οτι ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη.Οσο για τους Ελληνες κατασκευαστες τους θεωρω ηρωες στο επιχειρηματικο κομματι και σαν τεχνιτες τους εχω πολυ ψηλα στην λιστα μου.
Back to top
View user's profile Send private message
taki

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

musicpipe wrote:
Οσο για τους Ελληνες κατασκευαστες τους θεωρω ηρωες στο επιχειρηματικο κομματι και σαν τεχνιτες τους εχω πολυ ψηλα στην λιστα μου.

Χμμμ, όχι όλους... Rolling Eyes
Άμα πας ένα γύρο, στα τουριστικά μαγαζιά ιδίως, διαφόρων πόλεων με την σχετική κίνηση, Έλληνες "κατασκευαστές" έχουν γεμίσει πολλές βιτρίνες με αηδίες της δεκάρας! Λίγοι, ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί μαστόροι, αλλά ορισμένες φορές, και σ΄εκείνους ξεφεύγει το λειτουργικό/καπνιστικό μέρος, δίνοντας περισσότερη σημασία στο εφαρμοστικό/αισθητικό και στο φιλτράρισμα/υγροποίηση του καπνού.

(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Εδώ οι επιχειρηματίες είναι ήρωες για έναν απλό λόγο. Έχουν να κάνουν με ένα από τα χειρότερα κράτη στα θέματα οργάνωσης, αστάθειας και αντιφατικότητας νόμων και άλλα πολλά. Το θέμα είναι μεγάλο και αν θέλετε να το συζητήσουμε ας ανοίξουμε νέο θέμα.
Πάλι καλά.

Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
musicpipe

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

δηλαδη,οπως και να εχει ολοι οι Ελληνες καπου την κανουν την πατατα,ενω οι του εξωτερικου ειναι ολοι super?Αν δεν κανω λαθος απο την εμπειρια μου ειδικα με τους Ιταλους,ειναι οι πρωτοι διδαξαντες, ωραιο εξωτερικο(disign) και απο μεσα oσο πιο προχειρα γινεται,εκτος αν αλλαξαν τα τελευταια χρονια?Οσοι ειχαν η εχουν alfa romeo το εχουν νιωσει στο πετσι τους και στην τσεπη τους.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum